上一頁下一頁
發新話題

【心意軒】徵朋友仔X7

收藏  |  訂閱
749  4.9k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-11 11:22 PM 發表 查看引用來源

有幾銀慘呀,:smile_30:
不過好趁我藥力未上腦前講晒佢喇
我怕我等唔到呀
一言難盡.....總之有好銀辛苦la:smile_27:

家姐....你病左咩....小心身體:smile_13:
要早d訓

引用:
原帖由 糖衣.陷阱 於 2008-11-11 11:20 PM 發表 查看引用來源
咁妳留唔留住我架:smile_13:
留得住個人留5住個心..要黎做乜:smile_24: :smile_24: :')

引用:
原帖由 moneyjj 於 2008-11-11 11:24 PM 發表 查看引用來源

睇得出...:smile_30: 如果5係點會比某d人釘住:smile_44:
冰個甘夠薑可以釘到我le個浪子:smile_34:

引用:
原帖由 小柒7 於 2008-11-11 11:16 PM 發表 查看引用來源

打者愛也ma:smile_13: :smile_41:
咁米好多人愛你:smile_30:

引用:
原帖由 小柒7 於 11/11/2008 23:24 發表 查看引用來源

一言難盡.....總之有好銀辛苦la:smile_27:

家姐....你病左咩....小心身體:smile_13:
要早d訓
係呀,你都知我轉親天氣就奶野架啦,:smile_30:
有咩pm我丫,早抖lu

sweet dream

引用:
原帖由 我愛傻豬b 於 2008-11-11 11:24 PM 發表 查看引用來源

如果可以同你一齊...我就係5想再食屎
好明顯大家所要ge 5同...我好遺憾
甘你同我一齊想食d咩le:smile_45:

引用:
原帖由 小柒7 於 2008-11-11 11:19 PM 發表 查看引用來源

le一句應該問你先岩......:smile_30: :smile_43:
點解呢...5明:smile_45:

引用:
原帖由 小柒7 於 2008-11-11 11:22 PM 發表 查看引用來源

唔駛同我解釋......一陣準備跪玻璃頂痰罐la:smile_34:
你以前係咁架:smile_14:

引用:
原帖由 糖衣.陷阱 於 2008-11-11 11:22 PM 發表 查看引用來源
真係架:smile_14: ...no comment:smile_39: :smile_39:
我驚我留5住你ma:smile_24:

off一off先....好有多野攪:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆