上一頁下一頁
發新話題

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

收藏  |  訂閱
208  7.9k

正呀,我想去PM我

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-29 07:04 PM 發表 查看引用來源

地點 : 東莞某鎮某高級大場, 就係唔去cp, 當日喺皇崗收錢後通知

囡價 : 坐$500(齋坐唔小不如唔去) / 1獲$1000(一心去玩, 執得嗰一獲, 留喺屋企打飛機啦) / 過夜$3000 ...

報名: 有意跟團或做本老師學生者, 請於31號黃昏前PM本老師留中港聯絡電話.
東莞咁多地方就系唔去CP......  :smile_13: 我諗我都係響番CP國際學校玩算拉.

引用:
原帖由 louises 於 2008-10-31 01:25 PM 發表 查看引用來源

唔置亮你係咪去先

版主都係人做, 人唔係機器, 人始終難免會有七情六慾/親疏有別/公私難分/黑箱作業/私雙受受/包庇衛護/以權謀私/恃勢凌人/愛名愛利...........唔可能好似機器咁事事平衡/樣樣均等/不偏不倚:smile_38:
講得好:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 louises 於 2008-10-31 01:25 PM 發表

唔置亮你係咪去先

版主都係人做, 人唔係機器, 人始終難免會有七情六慾/親疏有別/公私難分/黑箱作業/私雙受受/包庇衛護/以權謀私/恃勢凌人/愛名愛利...........唔可能好似機器咁事事平衡/樣樣均等/不偏不倚: ...
哦,咁似講大陸D官架.

引用:
原帖由 kan 於 2008-10-31 01:12 AM 發表
咁嘅收費,咁嘅服務,跟唔跟團都罷就啦。幾千蚊,可以響東莞玩幾晚超豪華啦
幾千蚊可以響東莞玩幾晚超豪華:smile_14:.......師兄玩既準則咁似某人既:smile_41:......勵害勵害~配服配服

會唔會係"超豪華"兒童文化宮 or "超豪華"旗牌室 or "超豪華"網吧呢:smile_41:

引用:
原帖由 devil_666 於 2008-10-31 02:40 AM 發表
Wow.....Master, your cost is really "acceptable"
我好想參加,正!:smile_30: :smile_30:
呢位老細有眼光

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2008-10-31 02:49 AM 發表
去吾到都推番野先:smile_38:
多謝老細幫細佬推番野

引用:
原帖由 joemoy 於 2008-10-30 09:57 PM 發表
我打算參加!:smile_30:
俾美金有折:smile_04:

引用:
原帖由 19844 於 2008-10-31 05:29 AM 發表
屌, 仲以有學生玩咁正:smile_22:
有呀, 加多兩個零:smile_30:

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-30 06:08 PM 發表 查看引用來源

識貨呀老細, #1已改動, 隨時會加價:smile_04:
自乘一次吖:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆