上一頁下一頁
發新話題

被人'及'住對腳

收藏  |  訂閱
180  8.5k

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-28 03:16 PM 發表 查看引用來源

佢同妳講d咩野呀, 篤爆佢啦~
佢話知道我係邊個想識我:smile_39:

引用:
原帖由 歌莉紫瑩 於 2008-10-28 23:43 發表 查看引用來源
被呢幾個會員色情留言 各位姐妹小心 ---  Thorca  simon33331387  emu89
小心都無用~~~
佢地咁做得大把分身la~~~

我都覺得你正先有人睇,吾受咪夾實d,受就鬆少少,多d三角誘惑

引用:
原帖由 pku2 於 2008-10-29 09:59 AM 發表 查看引用來源
我都覺得你正先有人睇,吾受咪夾實d,受就鬆少少,多d三角誘惑
仲比埋三角誘惑咁大鑊:smile_47:

呢兩個會員 神三 同  jalm 係咁騷擾我:smile_39:  唔講了

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-28 03:17 PM 發表 查看引用來源

咁猖狂?!:smile_14:
今日有看到那個人, 個人好似識我咁陰陰嘴笑住好噁心:smile_45:

及下唔駛死嗎?哈哈..

其實點解我咁火, 因為條友過分到計埋我下班坐巴士的時間想盡辦法同我搭同一班車.:')
我知道個變態係住我附近不過唔係我個座, 我只係好擔憂想尋求意見姐, 唔駛鬧我呀....:smile_24:
我又係銅鑼灣做野, 要坐其他車要行好遠好麻煩, 個男仔細過我矮過我, 我又唔係好正唔知點解對我咁有興趣.

引用:
原帖由 歌莉紫瑩 於 2008-10-31 09:40 發表 查看引用來源
其實點解我咁火, 因為條友過分到計埋我下班坐巴士的時間想盡辦法同我搭同一班車.:')
我知道個變態係住我附近不過唔係我個座, 我只係好擔憂想尋求意見姐, 唔駛鬧我呀....:smile_24:
我又係銅鑼灣做野, 要坐其他車 ...
咁佢除左望之外,
無做其他野,
你又真係鋤佢唔入........:smile_39:
亦因為住你附近,
撞0既機會太多La..........
0係佢未有進一步0既行動,
你又唔想咁俾人望,
你唯有試0下轉D時間la........:smile_39: :smile_39:

通常會銅鑼灣轉地鐵, 好彩個男人唔知道我坐去邊(可能知道).... 呢排好d唔係日日見到:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆