上一頁下一頁
發新話題

^^徵30+ 穩定男友: 思想成熟, 有主見

收藏  |  訂閱
506  6.4k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-10-14 12:06 AM 發表 查看引用來源

You are welcome to join as guest member to our badminton play group every monday or tuesday 1900 - 2100 at Kowloon Park or Kwun Chung or Monk Kok district.
Still in a work....until  1930...anyway, thank for your invited. Thx~

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-14 03:50 AM 發表 查看引用來源
good morning....
Good morning..Joe~

HI!MORNING^^

Hi~628kk
How are you? Very busy today?
引用:
原帖由 628kk 於 2008-10-14 11:27 AM 發表 查看引用來源
HI!MORNING^^

找神哩..

令女..   

早丫~
今日心情靚~:smile_40:
引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-14 11:47 AM 發表 查看引用來源
找神哩..

令女..   

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-14 11:54 AM 發表 查看引用來源
早丫~
今日心情靚~:smile_40:
你話你定我先...   

大家都心情靚~

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-14 11:57 AM 發表 查看引用來源
大家都心情靚~
禾日日都係巧心情...  

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-13 01:12 PM 發表 查看引用來源
徵30歲以上穩定男友, 要思想成熟, 有主見, 唔煙, 酒少少都OK...
雖然我唔高, 但身高高最好高過175CM

自我介紹一下先: 樣都OK掛(各花入各眼), 喜歡笑, 性格開朗....熱愛大自然, 運動....
         ...
自我介紹........童顏巨腩:smile_30:
一個為生活掙扎的平凡男子...
我信細水長流的愛情, 玩感情的別靠近我!
我對異性無咩特別要求,相處舒服就可以~
緣份,可以相聚是一種緣,不能相聚亦是緣。
:smile_30: :smile_30: 開開心心~又過一日幾好呀~
咁你又係點呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆