上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-10-14 10:31 AM 發表 查看引用來源

依家系咪好BOOK 場D 啦~無左個免費場~D 人唔會亂咁 BOOK:smile_27:

你D 時間仲系安排咁满MA:smile_30:
朋友話而家要俾錢..d場就要邊個有邊個囉....:smile_38:
有系統既安排... ...人又開心...時間又充實....

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 10:50 AM 發表 查看引用來源

上次我download mp3聽丫:smile_13:
我一定盡快買番部...mp3...:smile_19:
電話都可以聽歌..音質都ok
...但...我鐘意用mp3....:smile_13:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 10:58 AM 發表

激親~~~:smile_22: :smile_27:
我男同事...佢以前都好似隻猩猩咁大份....:smile_14:
而家.....身型又有....行路都見佢行快左....:smile_13:  
因為你公司有女同事丫嗎:smile_30:
澳州乜野多...............就係肥人多:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 10:44 AM 發表 查看引用來源

澳州賣電子相架好貴丫.......起碼一百蚊一個:smile_38: .......好在我唔影相:smile_13:
SE都好禾:smile_38:
Nokia, SE 同Motorola我都用過.......幾隻牌子都好:smile_38:
我比較中意Nokia......因為我曾經 ...
澳州賣電子相架好貴丫.......起碼一百蚊一個:smile_38: .......好在我唔影相:smile_13:
-->嘩.....超貴丫....

--->個look都ok....
-->我鐘意用趟機......佢多數係 板仔機......

Nokia, SE 同Motorola我都用過.......幾隻牌子都好:smile_38:
-->motorola而家少人用.....

我比較中意Nokia......因為我曾經不小心倒洒的水洛部Nokia手机後.....部机壞左.......原廠話濕水机唔整:smile_39:
-->Nokia男性用多d...個款笨笨的....:smile_44:

我將部机放在太陽光下晒幾日........讵又work番.....所以Nokia 都好reliable:smile_30:
-->利害...不過...我重外型又重實用....SE i系列影相靚d..

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 11:01 AM 發表

我一定盡快買番部...mp3...:smile_19:
電話都可以聽歌..音質都ok
...但...我鐘意用mp3....:smile_13:  
甘就快去睇.......記住做個英明消費者:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 11:02 AM 發表 查看引用來源

澳州乜野多...............就係肥人多:smile_30: :smile_30:
-->係丫...好多添丫....

澳州乜野多...............就係肥人
-->哈哈...笑甩牙~~

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 11:06 AM 發表

-->嘩.....超貴丫....

--->個look都ok....
-->我鐘意用趟機......佢多數係 板仔機......

...
乜motorola而家少人用咩:smile_41:  
手机都有男女分别架:smile_14:
SE i系列影相靚d<-----係咪架.......我親戚最近叫我同讵出番部手机.......等我睇睇呢部先:smile_14:

咪諗咁多http://hk.youtube.com/watch?v=YP-z_HyzlAU

...黎癲過...Stop Stop Stop

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-14 11:31 AM 發表
咪諗咁多http://hk.youtube.com/watch?v=YP-z_HyzlAU

...黎癲過...Stop Stop Stop
睇singers重好過聽歌:smile_30:
做乜甘多格仔:smile_41: ........食雪糕都有格仔......真怪:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-13 11:44 PM 發表 查看引用來源
今夜,讓我靜靜的想您:

........ 事頭婆.....風...........回來..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆