上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.6k

真好玩

插佢  ............. 大大力

引用:
原帖由 WHIP 於 2008-11-10 12:39 AM 發表 查看引用來源
有時仲覺得自己好撚仆街冚家鏟。
樓主,5好咁自責啦!!
條女都5方正菜啦,咁就俾你屌,大陸d女十二,三歲俾人執幾多劑,佢地自己都5記得啦

呢位師兄你又唔好咁戴有色眼鏡去睇國內D女,有睇報紙都知D港女又唔係一樣咁開放,問題只係D港女唔括你D港燦叔伯啫,至於你叫樓主唔好自責咁我覺得你好似可以省回,因為佢同你無論响觀點角度上都係一致嘅同類,大家係同類又使乜客氣呢,你呢段嘢都睇怕只係俾我哋呢D觀點唔同嘅人睇嘅啫!

自己做好自己....

有左感情,就麻煩.
玩過就算啦

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-21 05:04 PM 發表 查看引用來源

情況根本唔同......

佢老公本身係香港人,亦只係一個普通嘅打工仔,就算真係俾佢知道咗,佢都惡唔出樣,吹我唔漲!要怪就只可以怪佢自己冇本事,搵唔到錢又睇唔實個老婆!!!
吹你唔漲,相信呢樣嘢只係你色膽包天而產生嘅幻覺咋吓嘩!我唔覺得一個普通嘅香港打工仔會惡唔出樣吹你唔漲兼拔你唔長,人同此心,綠帽蓋頂肯定會火雲蓋頂,好多時殺人肢解都係一時火摭眼架咋,至於怪佢自己無本事揾唔到錢睇唔實個老婆呢樣呢,我想講嘅係幾時有人話無本事就要戴綠帽唔夠人多錢就要做龜公?咁講法李澤楷、李家誠如果勾完你老婆再勾埋你老母同岳母係咪一樣應該先,喂!你自己無本事咋噃!:smile_15:

引用:
原帖由 福_勝_隆 於 2008-11-8 06:15 PM 發表 查看引用來源
好似你呢啲「港燦」恃著有幾個爛尻臭錢,返大陸叫雞都未夠,仲要衰撚到去攪人哋個老婆,以為玩到「人妻」就好撚醒~~~

仆街冚家鏟!
師兄唔使咁勞氣,人在做天在看,所謂萬般帶不走;唯有業隨身,有D嘢一定到!

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-11-18 16:46 發表
我嘅人生格言......

綠帽唔怕送俾人戴,最緊要係自己夠high,睇準時機識講句bye!!!
有朝一日搞件黑社會大佬既女你就真係high :smile_19:

引用:
原帖由 kc20062007 於 2008-11-16 05:24 PM 發表 查看引用來源
樓主完全冇受過教育, 完全唔識設身置地,
我曾你一句:尸你個仆街's 老母自化西
                  口                         犬      
                  巾
:smile_46::smile_35::smile_24::smile_19:
師兄我諗你估錯,佢識咁多字又點會無受過教育呢,只不過係佢自身嘅為人有問題,呢D人一直都係認為點解呢個世界有空氣,係因為佢要呼吸!點解要有太陽,因為佢要睇嘢!點解個天會藍色,因為佢鍾意!地球為佢而轉,天地因佢而存!我地所有人都只係佢响呢個世界嘅陪襯品!我知有D人會小我做乜响度懶老正講道理,我想講嘅係大家男人出嚟玩都要有玩嘅底線,呢個世界K場、骨場、一樓一、夜總會、過大海、溝女、樣樣都得再唔係好佢老哥咁有米(佢自已話)包個名模、女明星甚至AV女優嚟慢慢嘆都得架,點解要做埋D透過毁人嚟自毀嘅行為呢!

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-11-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
我嘅人生格言......

綠帽唔怕送俾人戴,最緊要係自己夠high,睇準時機識講句bye!!!
我都聽過一句.......

綠帽唔怕俾人戴,人地戴完自己戴;今日自己話夠high,好快命仔say goodbye!

樓主似寫生果報風月版.....你有冇keep住條"住家人妻"???and update release post la!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆