上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  10.0k

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-24 06:54 PM 發表 查看引用來源

幾年前曾經開過一間室內設計工程公司接下小單.. 咁囉.. 佢係其中一個油漆師傅, 得閒間中就來探下我, 飲完茶上我家捉下象棋...
I See...
再恕我直言。其實你個人無咩。
只係屬於一個比較內檢既「中至老坑」。
但卻刻意堆砌出一d火星文化,這似乎不是吸引女士的上策。
(點解覺得係「刻意堆砌」?因為實在present得好生硬)

有時有d野,做返自己就ok架啦。
o係度識,不如在現實之中隨緣。

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-24 06:54 PM 發表 查看引用來源

幾年前曾經開過一間室內設計工程公司接下小單.. 咁囉.. 佢係其中一個油漆師傅, 得閒間中就來探下我, 飲完茶上我家捉下象棋...
同埋,我亦都相信你人如其名,
「唔話得(好人)」既。

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-24 07:18 PM 發表 查看引用來源
入黎先華哥:smile_38:
  再次歡迎你大架光臨..
哎.. 呢幾日是否天氣又唔多靚啊...
心情又好 down.. 難道咁就一世.. 哎.. :smile_42:

請問你係咪汪生呀:smile_41:

引用:
原帖由 longbiggun 於 2008-10-24 11:31 PM 發表 查看引用來源
請問你係咪汪生呀:smile_41:
係我舊名.. 而家叫吳華德啦.. ^^
好耐無見.. 你總是神出鬼沒...

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-24 11:41 PM 發表 查看引用來源

係我舊名.. 而家叫吳華德啦.. ^^
好耐無見.. 你總是神出鬼沒...
見個 post 個 title話有鬼古...
好似你style..

這次好了, 我有地方吹水, hope u dont mind:smile_38:

引用:
原帖由 longbiggun 於 2008-10-24 11:53 PM 發表 查看引用來源

見個 post 個 title話有鬼古...
好似你style..

這次好了, 我有地方吹水, hope u dont mind:smile_38:
^^ 等我通知下 aa, 多多, kupapa 佢地先...
你終於打到中文啦??

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

^^ 等我通知下 aa, 多多, kupapa 佢地先...
你終於打到中文啦??
有其他女生介绍嗎:smile_41:

手寫板...:smile_13:

你幾好嘛:smile_41:

我继續為你打打氣, 順便吹水...

引用:
原帖由 longbiggun 於 2008-10-25 12:10 AM 發表 查看引用來源
你幾好嘛:smile_41:

我继續為你打打氣, 順便吹水...
我似乎唔多好.. 哎... :smile_42:
心情仲係.. 仲有 3個月就 2年 lu............
近日都仲會為佢:smile_13: ...
嗯, 4月尾-7月中曾經同"廣州"拍左3個半月左右...
不過佢都未放低舊愛, 成日話"勁唔夾"... 唔怪得一共分左5次手.. :smile_42:
佢8月中咁上下, 終於同返舊愛, 亦即係佢第一個男人.. 咁囉.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆