上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

回覆 158# 的帖子

呢張比之後果張影得更正面, 個鎻骨更靚更清楚, light source都好好.
我自己覺得女仔呢個部位係好性感的, 頸, 鎻骨, 胸口對上, 好鍾意溫柔咁caress, kiss呢D位置. Fion皮膚仲要咁滑咁perfect, 加埋誘人身材... 好靚好靚!

但我都係鍾意睇POST多D

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表
今晚正面連返工咁著

Thanks Fion. Did u read my pm?:smile_44:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表 查看引用來源
今晚正面連返工咁著

Good morning;

It`s great, thanks for your kindly sharing.

今日股市大跌先放假, 真係好。如果唔係,肯定做死。而且一早又見到 Fion 提到我的post, 人都精神d!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
wow.................... thx.......... i'm speechless....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表 查看引用來源 今晚正面連返工咁著
一早就睇到d咁既野 :smile_39:

真係正 :smile_47:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表 查看引用來源
今晚正面連返工咁著

wow... fion, nice body:smile_47:

keep posting plz!!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 10:35 發表 查看引用來源
今日股市大跌先放假, 真係好。如果唔係,肯定做死。而且一早又見到 Fion 提到我的post, 人都精神d!
果晚玩得好開心wor, 幾時再約fion出街ar:smile_41: :smile_30: :smile_30:

回覆 174# 的帖子

hope you date her successful

我唔會主動約佢。因為應承咗佢上網歸上網, 現實歸現實。如果各自知得太多私隱, 最好的距離就係網上知己。我都覺佢講得好有道理, 而且都尊重佢的意見。

當然, 佢昨日同我講話如果佢太空虛, 可能會約我出去「塞住佢」。性感女神講野都引人D。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆