上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

fion晚上好:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表 查看引用來源
之前講明每日一相,今日俾我搵到張上年同 Amy 一齊去游水的相。(果次得我同佢,所以應該無日認得。)要留意高過我同身材超爆的唔係我。:smile_47:

=3= 索爆 支持!!!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表
之前講明每日一相,今日俾我搵到張上年同 Amy 一齊去游水的相。(果次得我同佢,所以應該無日認得。)要留意高過我同身材超爆的唔係我。:smile_47:

very nice pics ar, fion....hihi how are u doing?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表 查看引用來源

都唔一定要每日一相,每日update diary就可以啦。你同Amy都情同姊妹(边个大D - I mean age), hair style is also similar.

引用:
原帖由 Witches 於 2008-9-8 12:35 AM 發表 查看引用來源

都唔一定要每日一相,每日update diary就可以啦。你同Amy都情同姊妹(边个大D - I mean age), hair style is also similar.
我同佢同年的。之前一直係中學同學!

又有靚靚相睇

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表

你好似咁密實咁bo~~~

so fion,u love to take photos a lot,am i right??^^?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 00:26 發表 查看引用來源

keep 住寫呀 支持你呀~

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:41 AM 發表 查看引用來源

我同佢同年的。之前一直係中學同學!
Nice to have a good friend.  sure that you will treasure the friendship with her.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆