上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

早晨....................................

打多2個字,唔好當灌水

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-15 08:50 AM 發表
開工閃人~~~~~~~~~~~:smile_43:
morning 藍毛  .
byebye 藍毛 :smile_15:

引用:
原帖由 remyt 於 2008-8-14 11:30 AM 發表

sorry 呀, 本來我 28/8 返學, 29/8 可以去happy. 但今日學校打比我,
話 28/8 的堂改為 29/8. 所以我不能來啦. 真真 sorry. :smile_13:

我在此預祝你 "身體健康" 及 "性生活愉快"
你來唔到咪少左份開心...:smile_45:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-14 09:49 PM 發表

好靚架,
乜你無見過咩:smile_46:
無咩留意邊個係...:smile_30: ...

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-14 10:56 PM 發表

死佬,點解佢有名,我無名架

係咪因為我叫無名,你睇我唔起呀

我考慮同你絕交呀

去埋今次之後
點解兩個衰佬貼晒名...我無名既!強烈反對!:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 03:05 AM 發表
反應咁快既~~ 要介紹毛嫂家姐我識架~~~:smile_40:  
:smile_30: 甘快有目標.....叻仔

Morning & Push...........MoMo

藍毛兄早晨!

我想試下你地個團, 但想問下其實情況會大概係點? 我未join過團玩呀~ 團友都大概咩年紀呢?
係咪 6:45 要到羅湖?
唔好意思, 未join過, 所以想問清楚d. 唔該唔該~~~ :smile_35:

我pm左婷婷, 但無回覆 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆