上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:20 PM 發表

我想up都俾你鳩up左先啦:smile_39:仲有.....啲太子們比較低調唔係咁想出post.唔通剩係出正骨加快仔帖咩:smile_45:
我同長空浦到琴晚先番歸,番到來見甘耐無人UP我先UP下渣,你想UP早D通知MA~唔洗次次要我死甘多腦細胞,快仔貼同正骨我咪一樣甘鳩UP,無咩分別啊:smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:23 PM 發表

節飛滋就有份:smile_30:打飛滋就你去sn搞啦
近排SN玩悶左,,,轉落仁K玩群渣:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:24 PM 發表

節飛滋就有份:smile_30:打飛滋就去你間sn搞啦
兩張甘鬼似既...未試過舉人..小心我老舉你:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:24 發表
我同長空浦到琴晚先番歸,番到來見甘耐無人UP我先UP下渣,你想UP早D通知MA~唔洗次次要我死甘多腦細胞,快仔貼同正骨我咪一樣甘鳩UP,無咩分別啊:smile_42:  
咁又係呀 ~ 我地回帖吹下吹下加加埋埋字數都多過好多天氣帖啦:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:27 發表
兩張甘鬼似既...未試過舉人..小心我老舉你:smile_30:  
係部腦HANG左一下~先至咁唧~你要舉咪舉囉~:smile_39:~個台成日都係咁lag下lag咁

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:20 PM 發表

我想up都俾你鳩up左先啦:smile_39:仲有.....啲太子們比較低調唔係咁想出post.唔通剩係出正骨加快仔帖咩:smile_45:
你出報告,邊個唔比你出喎:smile_13: :smile_13:
我出報告,都唔會問下其他二公啦:smile_42:
除左出太子黨組團帖,需要問一問三公外,其他帖都一律歡迎

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:31 PM 發表

咁又係呀 ~ 我地回帖吹下吹下加加埋埋字數都多過好多天氣帖啦:smile_30:
天氣貼一味吹個屎忽話打風...講野無D實際,鬼唔知叼HI過隱咩:smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:33 PM 發表

係部腦HANG左一下~先至咁唧~你要舉咪舉囉~:smile_39:~個台成日都係咁lag下lag咁
得鳩痕去舉你咩...費事破左處:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 15:33 發表
你出報告,邊個唔比你出喎:smile_13: :smile_13:
就係出出埋埋啲深圳快仔正骨帖冇咩好出所以咪唔出囉:smile_39:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 03:33 PM 發表

係囉,係到想出貼就出得架啦!我尼挺自由老吹王出野不會問過人~想射就射

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆