上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

thank you for sharing

GOOD呀......係咪真係真人真事黎呀?快d打埋下集啦...好想知你有冇同佢搞到....之前更新得太慢喇......快d打埋下集啦......200個%支持:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wendy28 於 2008-7-3 05:26 PM 發表
我都有試過同朋友ge老公玩
so how was it ? feel great ?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-4 01:22 PM 發表
果晚之後過左3日,
1個星期六既下晝收到brendan既電話,佢話想約我上去佢度傾下
我係電話度聽到crystal把聲,心諗佢係度應該唔會有咩事,就應承左

呢日我都已經特登著得密實d,白色貼身tee加牛仔褲
我大約4點半上到 ...
nice body, even though my girl is 36f, but still like to taste yours

引用:
原帖由 free_hkben 於 2008-7-21 02:33 AM 發表
:smile_30: 男人文章,女性角度
okay pal, no matter irene_p is a man or not,

just take a joyful heart to read, and get excited, ok ?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-24 05:15 PM 發表

話唔埋ga,好多時都係即興想玩....
好似曾經有次同人去完夜街,佢送我番屋企果陣行過公園,一路行一路比佢係咁抽水,最後忍唔住比佢就地正法咁....
so how was it ? wanna share more ?

引用:
原帖由 我係一舊雲 於 2008-8-2 02:07 PM 發表
我要食 irene 姐姐豆腐 :smile_47:  唔係妳煮個 d 喎

我要玩成人遊戲, 我都係成人黎呀  夜晚係床上唔著衫,摸黎摸去呢
哈哈....係咪淨係摸先

引用:
原帖由 武將 於 2008-8-3 02:31 AM 發表
性行為.... 做愛.....等等 性交   有冇時間?
做咩唔搵妹妹仔,走黎搵個一把年紀既師奶丫?

PART 5 PART 5..!
WHEN?

支持irene 姐姐
緊係唔搵d 妹妹仔啦 依家d 妹妹仔 都冇irene 姐姐物材o甘好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆