上一頁下一頁
發新話題

*~❤~*~徵人出來睇戲/唱K(2)~*~❤~*~{留意p.1通告}&入黎傾下計啦

收藏  |  訂閱
697  6.4k

引用:
原帖由 苦情人 於 2008-7-2 01:17 AM 發表
令媽媽好
LULU :smile_40:    你點解唔訓呀 :smile_41:

下午 MSN 留言比你, 見到嗎 ???

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-7-2 01:18 AM 發表
我同她唱過 K 啦 :smile_38: :smile_38:
同邊個唱K呀.....:smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-7-2 01:22 AM 發表

LULU :smile_40:    你點解唔訓呀 :smile_41:

下午 MSN 留言比你, 見到嗎 ???
我岩岩返左屋企冇耐炸,今日去左玩釣魚

我見到你個留言呀,不過應該唔出多啦sorry,

因為我唔太舒服:smile_19:

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-7-2 01:16 AM 發表
早過你識啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你到底知唔知我係邊個呀?:smile_41:

引用:
原帖由 苦情人 於 2008-7-2 01:25 AM 發表

我岩岩返左屋企冇耐炸,今日去左玩釣魚

我見到你個留言呀,不過應該唔出多啦sorry,

因為我唔太舒服:smile_19:
sorry 呀, 剛才輕機 :smile_27:
你 icon 的 pic 是今日釣魚時拍的 :smile_40:

你玩得太累嗎 ?? 好好休息下啦   下次再約啦 :smile_40:

引用:
原帖由 傑少kit 於 2008-7-2 01:27 AM 發表
你到底知唔知我係邊個呀?:smile_41:
:smile_27:  我地好似雞鴨同講咁 :smile_27:  :smile_30:

唔討論了 :smile_43: :smile_30:

講低你明天來不來 lunch k 啦 :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 chan_B 於 2008-7-2 01:22 AM 發表

同邊個唱K呀.....:smile_41: :smile_40:
這裡認識的會員呀 :smile_40:  有男有女

我們明天又有 lunch k , 你有無興趣呀 :smile_40:

仲有無人呀 :smile_38:  :smile_38:

無人我閃架喇 :smile_30:  :smile_30:  :smile_43:  :smile_43:

踢多兩下先訓 :smile_30:  :smile_30:

:smile_38:  :smile_38:  有無人唱 k 呀 :smile_38:  :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆