上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
佢有無俾張証書你睇? 佢地講野好有內涵因為為左滿足客人,佢地會係最熱門的話題上做好準備.

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-1 03:53 AM 發表

我唔理高條件的男人要咩,反正遇到以前的男友,
我己經不想拍拖住,如果你係識看文的,你都應該會知我不是在炫耀,OK?
要炫耀就不是這樣

性病的事,我從小就知,也看很多相,我諗我係諗得好清楚先去做的人
唔好諗到個 ...
"不要忘記你也有做過"這句說話吾係好正確.難道我犯過法你就可以犯法嗎?

seen it long time ago la

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-1 03:53 AM 發表

我唔理高條件的男人要咩,反正遇到以前的男友,
我己經不想拍拖住,如果你係識看文的,你都應該會知我不是在炫耀,OK?
要炫耀就不是這樣

性病的事,我從小就知,也看很多相,我諗我係諗得好清楚先去做的人
唔好諗到個 ...
男人叫雞不只為滿足性慾,很多時還因為好奇刺激,上癮, 寂寞孤獨,叫雞的過程中有時突然會有種凌駕女人的感覺.

女人揾鴨 90% 係慾火焚身,冇其他理由

唔知一般行情係乜也價呢 :smile_41:

引用:
原帖由 weewow 於 2008-8-4 04:05 AM 發表
唔知一般行情係乜也價呢 :smile_41:
勁貴....................................................

引用:
原帖由 風流雲散 於 2008-6-2 03:20 PM 發表

有冇大學degree?
有 (Eng Lit. )
知唔知邊個係佛洛伊德?
知 (based on his theory, mud 春都關"性"事; 攞住"潛意識"喺到 BS 嘅學界神棍)
自己打飛機可唔可以忍到半粒鐘唔射?
why not ?
sit up 做唔做到 200 以上?
i'm not sure - but i know that i can 抽插200下以上.
唔用手淨係用条脷食哂個生熟蛋?
why would i do that? 我用条脷食Tart 比較多:smile_35:

咁, 我係咪合資格出嚟同你研究下佛洛姆<愛的藝術>2008 version - - 造愛的藝術.
我真係笑左出黎!:smile_30:

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-4 03:18 AM 發表
男人叫雞不只為滿足性慾,很多時還因為好奇刺激,上癮, 寂寞孤獨,叫雞的過程中有時突然會有種凌駕女人的感覺.
我知.....呢d,唔洗講啦

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-4 12:55 AM 發表
"不要忘記你也有做過"這句說話吾係好正確.難道我犯過法你就可以犯法嗎?
0者係我話你當時都敢,可能我就是你當時的心態吧
你真係每個post都提倡叫人防性病嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆