上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

有情人終成眷屬:smile_35:

閉起雙眼你最掛念誰? 眼睛睜開身邊竟是誰?

引用:
原帖由 kingprawn888 於 2008-6-26 10:37 發表
完全明白ching的心情,你的故事和我的一樣,你這一段說出了我的心聲,,,,,,你做對了!!!!沒好結果的就不要傷害別人和最重要的是!!!thank for sharing you great story!!!
師兄:多謝支持,可否分享你的故事呢?

引用:
原帖由 kingprawn888 於 2008-6-26 10:38 發表
I love the song !!! thanks!!
師兄:多謝支持,這首歌可以道盡沉船者的心聲,特別是我的心情...<<你是如此難以忘記>>

引用:
原帖由 H5N1 於 2008-6-26 19:17 發表
有情人終成眷屬:smile_35:
師兄:哎...已經分手了,真係唔明你想講乜???:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 himo 於 2008-6-27 02:47 發表
閉起雙眼你最掛念誰? 眼睛睜開身邊竟是誰?
師兄:問得好,最掛念和最愛是完全不一樣,雖然仍然掛念:smile_15: ,但我很清楚<最愛是誰>

要做人世你想起是誰? 要做愛你想起是誰?:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-28 13:55 發表
要做人世你想起是誰? 要做愛你想起是誰?:smile_44:
師兄:問得好,要做人世當然係老婆喇 ,要做愛做得激情當然想起她,掛念和最愛是完全不一樣,雖然仍然掛念:smile_15: ,但我很清楚<最愛是誰>

just leave your sperm and money but not your heart!!

回覆 178# 的帖子

1880 C-hing, 睇左呢個post 咁耐都想寫返喲個人感受. 我很少出黎玩, 第一我同老婆感情很好, 但我們現有的是感情,不再是愛情,手,一樣會拖,但已沒有拖手仔的感覺. 第二我老婆現今卅幾歲已有更年期,對做愛己完全不感興趣.過去年多做愛次數應該三隻手指數得晒, 係男人既都知道呢個問題十分頭痛,搞得唔好整個婚外情就真係冇彎轉.咁我就耐唔中去下NC. 但我份人有樣野衰,就係唔係太中意同喲剛剛識既囡囡做.其實我想我都係想塭返喲拍拖既感覺, 搞野都真係其次. 言歸正傳, 我過去兩次都見同一個囡囡 之後我們都以朋友身份出過黎一次食飯睇戲. 這是第一次跟囡囡私下約會.她給我的感覺十分好,這也是問題所在, 我有喲沉沉地. 我當然明這份感覺不能跟我和太太的十多年感情比較,但係…….男人真係麻煩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆