上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-21 03:26 PM 發表
咁3p呢!!!!:smile_38: :smile_38:
妳咁投入 . :smile_14:

番外篇 - 3P/MFF~~~

*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

N 年前既事,果陣我仲做緊導遊,
有一次去菲律賓,有兩個女仔跟我團(係LES),
樣貌身材都OK架 !  
玩左幾日都算熟左,咪有D身體接觸囉。
哈,佢地又無乜反抗喎 !  
有一晚,佢地話間房冷氣壞,問我過黎訓得唔得?   
我咪話無問題囉 ! (我係單人房)  
開頭都無事,但係訓訓下兩條女自己搞起上黎喎 !  
睇到我扯晒旗 ! 後尾佢地發現我醒左......之後咪過床3P囉 !  
跟住兩日自由活動,我地咪不停做囉 !  
BUT 唔係太 ENJOY,太忙喇 !  

回覆 172# 的帖子

剛剛睇返晒你D post...............

多謝你既update...............

support ar

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-21 04:35 PM 發表

*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

樣貌身材都OK架 !  
玩左幾日 ...
巴打, 睇咗你呢個連續劇, 我開始代入咗你嘅角色
支持繼續發展落去.. 加油!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-21 03:18 PM 發表
Update 21 May 2008

***由於乃全國哀悼日,所以小弟將會暫停所有交際,呀唔係 ! 係交配活動,直到星期三晚24:00 ***

無性第二夜
琴晚做野做到8點幾,得番我,GF同老板三個人(老板琴晚好勤力),跟住我同GF走人 ...
睇 D 大過足球嘅呀:smile_14::smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-21 04:35 PM 發表

樣貌身材都OK架 !  
玩左幾日 ...
梗係等 兩條女自動波啦

樓主肯定好靚仔

太大會侷死喎 ! :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-21 18:18 發表

睇 D 大過足球嘅波呀:smile_14::smile_47:

係呀 ! 係呀 ! 自動波搞我 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-21 18:20 發表

梗係等 兩條女自動波啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆