上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

引用:
原帖由 Giggs.11 於 2008-7-22 06:39 PM 發表
我依家住緊水立方樓上,4200人仔,三房二廳,不過樓下D野月來月貴,超市要去返水圍人人樂,唔係太方便
水立方有無一房一聽? 4x-5x平方都得,rental 要 $2500 up?

thanks for  share

推 一 推。

有冇 bro 可以提供多點資訊。:smile_35:

我都搬埋去漁農村金地名津

空屋,無裝修
2房1廳
62平方米

$3000

一個月按金, 1000 水電按金

有3部冷氣, 煤氣爐, 兩個煮食爐頭

成功屈到房東幫我裝窗廉

管理費 $ 3.9    1平方米
上網就 100, 包年 1100
電視好似 28

我個單位唔錯,幾大,仲有浴缸

係收香港電話差d, 要係間客近窗口位先收到

有游泳池, 有club house

出入保安都相當唔錯, 係間屋成日形住d人會爬過黎

開屋企門用指紋開

買野就唔方便,得樓下一間士多, 一係就行遠少少, 一係就去水圍人人樂

金泰苑食野超貴 ,推介「裕記」

遲d post相大家睇睇

引用:
原帖由 南葛 於 2008-7-26 11:16 PM 發表

水立方有無一房一聽? 4x-5x平方都得,rental 要 $2500 up?
本多 2400

而家好多升到 2800

不如兩房啦
都係 3000左右

引用:
原帖由 stonep 於 2008-7-28 06:33 PM 發表
我都搬埋去漁農村金地名津

空屋,無裝修
2房1廳
62平方米

$3000

一個月按金, 1000 水電按金

有3部冷氣, 煤氣爐, 兩個煮食爐頭

成功屈到房東幫我裝窗廉

管理費 $ 3.9    1平方米
上網就 100, 包年 ...
好呀,等你d相睇睇環境如何。

回覆 175# 的帖子

$3000,加埋水、電、煤、management fee 成 4k,over budget.:smile_13:

d師兄真有米,租幾千元樓

引用:
原帖由 disco838 於 2008-7-23 03:21 AM 發表
仲有天澤花園:smile_34:
我想知
係邊到?

引用:
原帖由 南葛 於 2008-7-26 11:14 PM 發表

因為係香港上班,所以搵近口岸方面d。

如果水圍的話,要幾$到? (搵高樓大廈,7層高平民房暫時唔考慮著)。
2000幾倒..................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆