上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-3 05:05 AM 發表

放左工返到屋企已經訓到好似死豬咁 :smile_13:
聽日傾啦 好累呀

引用:
原帖由 MrKawing 於 2008-5-3 05:11 AM 發表

聽日傾啦 好累呀
咁nite nite啦

morning all

尋晚唔好意思執完野太眼訓訓著左
你地都好犀利喎,幾個鐘就chat左十幾頁啦

我記性麻麻,好多細節一時醒唔起未寫黎
睇黎好快又要開version3先至編輯完件事啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 06:46 AM 發表
morning all

哇..張相係你黎架

引用:
原帖由 ~~小丑~~ 於 2008-5-3 07:01 AM 發表

哇..張相係你黎架
係呀:smile_38: :smile_44:

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2008-5-3 07:14 AM 發表

係呀:smile_38: :smile_44:
你又知? 代答既????
係呀

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 07:28 AM 發表

你又知? 代答既????
係呀
早晨呀,你咁早準備去行山?

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-3 07:29 AM 發表

早晨呀,你咁早準備去行山?
morning
今早落雨喎,而且呢d天時好多蚊

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 07:37 AM 發表

morning
今早落雨喎,而且呢d天時好多蚊
我個暑屋向山又點會唔知丫,開個話題之嘛。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 06:46 AM 發表
morning all

樓主你認真利害....

2,3日之間就開左2個post;重要有男有女,一起討論....
開post之後瞓醒已經過10板.....

最有趣的是竟然大部分討論的與主題「秋郊遊」未有直接關係.....

我也是其中一個回post的人,哈哈。參與討論就是想實在理解在性討論區的感受....

不如討論反主題罷....

郊遊是我由細到大的活動,現在也非常喜歡;因為愛上觀星甚至現在已經住在郊區;

性由18歲開始,由於外型和樣貌尚可,都有一定的經歷;但由於自己感情上的性格,自己也受了不少傷害....

30多現在的我,已經有固定的愛人,也是固定的性伴侶;快樂已經不是尋找刺激。床之外已很少想到性...

可惜近日穩定的感情起了變化,原來成年如我也會再因愛和性出現煩惱......

想過在大自然的環境下與自己的愛人一起享受快樂的時光,可惜很大幾會此情不再......

仍然欣賞樓主可以用更豁達的心去享受生命,eden上的angel所追求的就是如此罷.....

享受郊遊,享受性愛;不及樓主的是可2者為一,

不及樓主的也是可有尋找不同對手的年輕.....

我也希望自己可以走過這一段日子.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆