上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 12:47 PM 發表

同意,
咸濕骰=叠骰,好似你叠你女朋友:smile_30:
自己友仲有個玩法,我之前發問區介紹過

順半杯+俾5蚊
搶一杯+俾10蚊
飲唔到要人幫,半杯5蚊,一杯10蚊
家家有求,D錢用嚟埋單, ...
聽落好似幾好喎............下次試下先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 03:15 PM 發表

哦!唔係睹錢,我都唔鐘意同自己友賭錢,費事贏:smile_30:
俾D錢用個吉盅裝住,埋單用嘅,每人咪可以夾少D,
輸得多,飲得自然多,俾錢相對俾得多,非常公平,甘點會傷感情呢
之前都好多C hing贊成架
哈哈
咁會唔會無人玩架
驚俾多左錢........

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-5-8 03:21 PM 發表

聽落好似幾好喎............下次試下先:smile_30: :smile_30:
釘橋啊公安哥哥
費事有D人又話骰盅幾叻幾叻,結果埋單佢出最多

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 03:27 PM 發表

釘橋啊公安哥哥
費事有D人又話骰盅幾叻幾叻,結果埋單佢出最多  
骰盅幾叻都要講運既..........
到時睇下你叻定我叻喇...........

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 03:25 PM 發表

哈哈
咁會唔會無人玩架
驚俾多左錢........
最緊要開心啫,咪唸過其他方案囉

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 04:48 PM 發表

骰盅幾叻都要講運既..........
到時睇下你叻定我叻喇...........
你同D媽咪熟唔熟架,
預早寫低地址俾佢喎,
咪無人送你返屋企噃:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 04:58 PM 發表

你同D媽咪熟唔熟架,
預早寫低地址俾佢喎,
咪無人送你返屋企噃:smile_30: :smile_30:  
媽咪唔熟wo
女女熟咪得囉

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 05:30 PM 發表

媽咪唔熟wo
女女熟咪得囉
請多两個女民工喎,醉咗好難抬架 一舖喊爆你,8個6

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 05:34 PM 發表

請多两個女民工喎,醉咗好難抬架 一舖喊爆你,8個6
開:smile_38: 1個6都無, 搶開1杯, 飲:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 05:37 PM 發表

開:smile_38: 1個6都無, 搶開1杯, 飲:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
可能新規矩
全圍加三架
都係你輸
飲............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆