上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.4k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-7 12:30 發表 查看引用來源

呀家姐周時痕,開咗佢3P呢條水,
以後多一個玩法。。。

問一吓,家姐有冇攞William 嘅聯絡。。。🙄
佢冇攞William 嘅聯絡佢唔會架

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-7 21:50 發表 查看引用來源

呀家姐那一代計,佢宜家保持對奶咁,
絕對在平均值樓上高一階。。。,

師兄你食得好嘢多,唔係正嘢睇唔上眼,食唔落口,,🤭😆🙄
家姐做下炮友可以啦但係唔會係同紅顏果d關係

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-7 21:59 發表 查看引用來源
吹緊兩個,自己仲攞條假嘢塞入下面玩
真係淫婦
依D真係呃唔到人
最盡可以玩4P
含兩碌
前後插兩碌
一試包佢返唔到轉頭

佢堅係淫婦,根本係玩AV情節

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 23:54 發表 查看引用來源

呀家姐呢類型一定唔係同佢做夫妻。
同意ching想法,佔有慾咁大又咁明顯,
只好將佢尼做 炮友。。。,
如果呀家姐年輕幾年,又唔表現咁妒忌,
唔少男人比佢引到,做SP嘅。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-8 00:11 發表 查看引用來源

呀家姐呢類型一定唔係同佢做夫妻。
同意ching想法,佔有慾咁大又咁明顯,
只好將佢尼做 炮友。。。,
如果呀家姐年輕幾年,又唔表現咁妒忌,
唔少男人比佢引到,做SP嘅。。。 ...
家姐成日話sp係個大淫婦勾引我,但係佢何嘗唔係呢?SP絕對唔會有咁嘅妒忌心同呷醋,唔通佢唔知道我除咗老婆仲有其他女人咩?SP同我係各有各玩,總之大家一齊或者扑嘢嘅時候係開心就得,佢唔會刻意提起其他女人
SP身材好過家姐,屌起上嚟又淫又放,而且絕對唔好好似家姐咁煩,諸多要求

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 23:54 發表 查看引用來源

做紅顏基本條件要啱傾,而且有啲優點係老婆同SP都冇嘅,例如耐心聆聽,好屌係增值服務而唔係強項。你家姐啲格,換轉係我傾多句即刻變燥底

引用:
原帖由 不毛之地 於 2024-6-8 02:01 發表 查看引用來源

做紅顏基本條件要啱傾,而且有啲優點係老婆同SP都冇嘅,例如耐心聆聽,好屌係增值服務而唔係強項。你家姐啲格,換轉係我傾多句即刻變燥底
師兄果然係老手,我個紅顏的確係一個好好嘅傾聽者,所以我有咩心事都會同佢傾而且喺性方面就好滿足到我
家姐就完全唔係,的確令我感覺到好煩所以只能夠當係一個炮友🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-8 08:09 發表 查看引用來源

師兄果然係老手,我個紅顏的確係一個好好嘅傾聽者,所以我有咩心事都會同佢傾而且喺性方面就好滿足到我
家姐就完全唔係,的確令我感覺到好煩所以只能夠當係一個炮友🤣🤣 ...
紅顏呢啲良家真係難得!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-8 08:09 發表 查看引用來源

家姐就完全唔係,的確令我感覺到好煩所以只能夠當係一個炮友🤣🤣 ...
小心佢反轉豬肚呀

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-6-8 10:28 發表 查看引用來源

小心佢反轉豬肚呀
係呀我都驚驚哋🥹🥹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆