上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  61.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 12:04 發表 查看引用來源
第一次出軌好少主動,不過可能會配合對方!尤其是溝咗佢咁耐,可能都心軟!
應該加埋什麼氣氛之類,例如飲咗酒

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:08 發表 查看引用來源
大把人想屌佢,就算佢facebook只有啲稍為性感嘅相,大把男人讚佢,想識佢
有一次佢有個朋友讚佢milf,佢讚好,畀我知道我鬧佢問佢知唔知道milf點解?佢話大致上都知,咁我問佢做乜要讚好佢
好多人都想add佢但係佢冇add到,有 ...
亞嫂咁正,多狂風浪碟正常吖!咁佢算守得幾好,可能佢同事攻心機,再加上近水樓台,先比佢成功!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 12:09 發表 查看引用來源
應該加埋什麼氣氛之類,例如飲咗酒
酒乃色之媒!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 11:52 發表 查看引用來源
可能佢都想試吓比啲同事屌!
幻想都有既不過唔係而家d同事,幻想被強姦,輪姦,3p都有,因為我知

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:12 發表 查看引用來源
幻想都有既不過唔係而家d同事,幻想被強姦,輪姦,3p都有,因為我知
咁可能試過覺得剌激,所以想試真嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 12:12 發表 查看引用來源
酒乃色之媒!😬
佢好少飲酒飲少少就醉,有次有3條八婆約佢食飯之後落左Bar,佢飲咗少少香檳就high咗,好在其中一個識我打電話叫我接佢,我落到去見到有條鬼佬行埋去勾搭,鬼佬借意摸佢pat pat,搵下面頂佢,佢仲喺度戇鳩鳩同佢有講有笑未知死,如果唔係我及時落到去條鬼佬肯定扑咗佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:19 發表 查看引用來源
佢好少飲酒飲少少就醉,有次有3條八婆約佢食飯之後落左Bar,佢飲咗少少香檳就high咗,好在其中一個識我打電話叫我接佢,我落到去見到有條鬼佬行埋去勾搭,鬼佬借意摸佢pat pat,搵下面頂佢,佢仲喺度戇鳩鳩同佢有講有笑未知 ...
咁可能第一次係同個同事飲咗酒先比佢得手!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 12:13 發表 查看引用來源
咁可能試過覺得剌激,所以想試真嘅!
都有少少啦

回覆 112# mm28 的帖子

阿嫂咁好正好sexy 做我同事都想扑

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-1-25 12:23 發表 查看引用來源
阿嫂咁好正好sexy 做我同事都想扑
你係因為佢啲相?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆