上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

期待ching的大制作

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-20 22:00 發表

好來好去  係好男人  咁我地先有機再騙條女咩  :smile_30: :smile_30:
又唔係騙既,大家各取所需之嘛~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-20 22:03 發表
兄弟們雁田在香港點去,或者在深圳那邊邊度坐車  :smile_38:
未去過...check this link http://dongguan.8684.cn/z_89d08e05

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2008-6-20 23:22 發表
出d相又话4级,又比d十九版主扣分
以后都5再出相
等多d胶人玩野
你咁鬼多分,怕乜比人扣喎~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-20 10:03 PM 發表
兄弟們雁田在香港點去,或者在深圳那邊邊度坐車  :smile_38:
商业城下邊大巴站有得搭....28元一位
去鳳崗車~~~係怡安下車

引用:
原帖由 ox9 於 2008-6-25 01:45 AM 發表

你咁鬼多分,怕乜比人扣喎~~:smile_27: :smile_27:
我d分有精有汗架:smile_13:
你估打乒乓球得番來架
以前出一个post加得十幾二十分
現在出一个4級少少就扣20分
个版x都on99:smile_22:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2008-6-25 10:50 AM 發表

你估打乒乓球得番來架
沙兄以前出好多QQ女除BAR照片都無分加,宜家出幾張除BAR照仲要分開幾個POST都有分加,哈哈,都唔知道咩野標準:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-6-26 07:02 發表

沙兄以前出好多QQ女除BAR照片都無分加,宜家出幾張除BAR照仲要分開幾個POST都有分加,哈哈,都唔知道咩野標準:smile_42: :smile_42:  
他今次被扣分我估係青瓜果幾張   有 hi 睇可能就話係4級掛~~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2008-6-25 10:50 發表

你估打乒乓球得番來架
咁你以後唔好post出來,淨係pm比我睇你啲4级少少既相~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-26 19:29 發表

他今次被扣分我估係青瓜果幾張   有 hi 睇可能就話係4級掛~~~~~:smile_39:
條青瓜唔夠大條,遮唔曬先扣啊~~:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆