上一頁下一頁
發新話題

玩得起先好玩🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
561  81.5k

回覆 169# Zxcvbnmqwertyui 的帖子

我都報名打麻雀,輸了除衫哈哈😄除晒再輸乃屎眼👍

回覆 124# 七色熊 的帖子

一定支持啦🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 18:57 發表 查看引用來源
平時多做運動 床上運動先會表現好
運動,飲食,作息都有關係

啊嫂對波好正丫😍,C兄可以搵多兩個男性同啊嫂打俾丫,過程可以撩下啊嫂

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 22:27 發表 查看引用來源
系咁先!
費事比佢返嚟又問我玩緊乜,阿支阿左
各位早晨
今日分享一下我識得一個友人的事,佢現任老婆系內地識,細友人10多年,來了香港多年,友人有一仔前妻的~
仔已20歲多,但不務正業攤手黨員,得閒上網識下女人,点知系論壇吹吹下踫上個女人,傾傾下又有些感覺,原來呢個女人就系佢老母(後母)

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-27 07:16 發表 查看引用來源
各位早晨
今日分享一下我識得一個友人的事,佢現任老婆系內地識,細友人10多年,來了香港多年,友人有一仔前妻的~
仔已20歲多,但不務正業攤手黨員,得閒上網識下女人,点知系論壇吹吹下踫上個女人,傾傾下又有些感覺,原來呢個女人就 ...
世事就系咁,乜都有可能!
佢個仔發覺左系識得後,左試右探比佢找出些端倪,知道呢個女人就系佢後母,條衰仔仲扮哂路人甲,探索佢老母d生活,好自然講到性愛,佢後母又唔知呢個正系佢個衰仔,乜都講乜都呻,又話佢老豆唔能得,又話自己仲好有需要!

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-27 07:22 發表 查看引用來源
世事就系咁,乜都有可能!
佢個仔發覺左系識得後,左試右探比佢找出些端倪,知道呢個女人就系佢後母,條衰仔仲扮哂路人甲,探索佢老母d生活,好自然講到性愛,佢後母又唔知呢個正系佢個衰仔,乜都講乜都呻,又話佢老豆唔能得,又話自己仲好 ...
不知不覺,網上都吹左有半個月,吹下吹下仲吹到約出嚟见,佢老母自己都爆左唔少秘密比佢知,條衰仔有心玩佢老母,我估佢個仔系有心想食佢後母先真,如果無心根本早就閃人,点會咁樣了佢老母講心事~

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-27 07:28 發表 查看引用來源
不知不覺,網上都吹左有半個月,吹下吹下仲吹到約出嚟见,佢老母自己都爆左唔少秘密比佢知,條衰仔有心玩佢老母,我估佢個仔系有心想食佢後母先真,如果無心根本早就閃人,点會咁樣了佢老母講心事~ ...
講到呢度大家都應該估到d,其實好多問題家庭都好易發生d不正常關系,系網上亦聽過不少富商都有呢d不倫性關系~正所謂"肥水不留別人田"
呢d嘢可能存在緊,系家醜不外傳下,都可能暗噁底梗左就算~
我友人知道左又点,咪又系當冇事發生!

早晨呀師兄!!!!!

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-27 07:36 發表 查看引用來源
講到呢度大家都應該估到d,其實好多問題家庭都好易發生d不正常關系,系網上亦聽過不少富商都有呢d不倫性關系~正所謂"肥水不留別人田"
呢d嘢可能存在緊,系家醜不外傳下,都可能暗噁底梗左就算~
我友人知道左又点,咪又系當冇事 ...
罷明想食後母啦,咁講應該食左啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆