上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 11:50 PM 發表

咁又無....因為老細佢地都見慣我遲....:smile_40:

但係今日就係咁釣魚.....仲要Q圖.....有點  魂不附體既感覺...好想恰下.....但係全日都被老細捉住開會......= =ZZZZ

同埋....今日遲左起身....所以 ...
咁今晚你要早D訓啦,聽日駛唔駛返呀?:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 11:52 PM 發表

咁今晚你要早D訓啦,聽日駛唔駛返呀?:smile_13:
要返呀~~我放星期日

咁BB妳呢,今日有冇釣魚??

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:01 AM 發表

要返呀~~我放星期日

咁BB妳呢,今日有冇釣魚??
朝早無架,不過下晝就開始有D啦......:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:03 AM 發表

朝早無架,不過下晝就開始有D啦......:smile_13:
其實BB早幾日係見邊度5舒服??

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:05 AM 發表

阿哥好~~~

Baby 姐 好~~

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:05 AM 發表

感冒呀......不過唔係好犀利姐,無咩事架啦!

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:07 AM 發表

阿哥好~~~

Baby 姐 好~~
妹妹^^

同BB介紹一下  呢位係我既妹妹  佢(以下省去一千字)

妹妹,哥哥同妳介紹一下   呢位BB係哥哥既...(以下省去一萬字)

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:07 AM 發表

阿哥好~~~

Baby 姐 好~~
你好呀!!!!

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:11 AM 發表

妹妹^^

同BB介紹一下  呢位係我既妹妹  佢(以下省去一千字)

妹妹,哥哥同妳介紹一下   呢位BB係哥哥既...(以下省去一萬字)
係契妹妹???

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:09 AM 發表

感冒呀......不過唔係好犀利姐,無咩事架啦!
係咪同小男友打野戰....攝親呢~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆