上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

條靚仔真 lucky ,我都好想try 下成熟女人..間唔鍾談下情,偷下歡都不知幾好....真羨慕........:smile_40:

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-3 05:03 PM 發表

你有一個27歲男友  而家又多過22歲  wow 你都幾花心下
27歲個男友已成過去啦...............:smile_39:

:smile_45: 講多D:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 mamatei 於 2008-4-3 05:24 PM 發表

你算吾算靚果種呀 ! 咁應該你KEEP得幾好 , 所以先吸引到佢 ,
不過 , 無理由咁狼死呀 !
可能我係言談間比佢既感覺我都幾開放掛!況且佢又知我單身既

引用:
原帖由 bb920 於 2008-4-7 09:15 AM 發表
:smile_45: 講多D:smile_42: :smile_42: :smile_42:
等我得閒d先啦!今日係公司都好多野要做.................:smile_45:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 09:18 AM 發表

等我得閒d先啦!今日係公司都好多野要做.................:smile_45:
得閒先???:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 09:18 AM 發表

一於等你..............:smile_45:

引用:
原帖由 outaspace 於 2008-4-1 06:47 PM 發表
男仔最怕俾女仔笑
hurt到佢啦
我都覺得係, 男仔其中一種好重視的睇法, 亦係最易傷到佢心的一環,
你仲笑到前仆後仰, 相信已經傷左佢心 :smile_45:

佢想小西姐, 真係溝你我就唔係好信law

後生仔唔可以追年齡大d既女士架咩??
點解咁多人都覺得個男仔剩係想扑野呢
就算係,妳情我願都唔係咩大問題啫
:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆