上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-4-26 03:52 PM 發表

唔同ge,同聲同氣ge香港男仔始終好d,因為我唔係只追求性ge
其實唔同女仔都有唔同心態,有d扮晒野,但如果你玩得,太把HK男仔可以同你玩得好開心啦,唔一定外國人先會同你玩3p,亦唔一定只有黑人先有長長ge賓周,我宥d朋友ge sp都好玩得,就算同時同幾個人一齊做都無話詐形,仲好enjoy tim

希望樓主盡量享受性愛之樂啦

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-4-26 09:13 PM 發表

無目標,隨緣
yup, 落bar狩獵係唔會知自己有乜獵物出現架
上次同你交手個黑人高唔高? if lkf都幾多尼日利亞籍黑人架,果d皮膚好粗. 唔同東非黑人咁滑,不過就夠成呎長同好軟啦 hehe

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:22 PM 發表

上次同你交手個黑人高唔高? if lkf都幾多尼日利亞籍黑人架,果d皮膚好粗. 唔同東非黑人咁滑,不過就夠成呎長同好軟啦 hehe
講啲賽後包膠吖

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-26 09:27 PM 發表

講啲賽後包膠吖

我都唔清楚ar,只知黑人都分好多族
係tst矮d黑d手短腳短又另一個國家既
東非黑人手長腳長,線條都靚過人既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:32 PM 發表

我都唔清楚ar,只知黑人都分好多族
係tst矮d黑d手短腳短又另一個國家既
東非黑人手長腳長,線條都靚過人既
我意思係妳試過咁多對手,
希望妳能寫出(新貼子)來比大家學下野嗎!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-26 09:37 PM 發表

我意思係妳試過咁多對手,
希望妳能寫出(新貼子)來比大家學下野嗎!
未必得啦,識我既人都知我寫野冇條理既,玩完都唔知發生咩野事 hehe
只可以大約咁講做過d咩,見過d咩咋

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:22 PM 發表

睇黎你好鐘意黑人喎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:38 PM 發表

未必得啦,識我既人都知我寫野冇條理既,玩完都唔知發生咩野事 hehe
唔鎖櫃 up to you.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:38 PM 發表

有冇幫黑人含過 ? 條野應該含唔晒喎

引用:
原帖由 流星藍 於 2008-4-26 09:40 PM 發表

睇黎你好鐘意黑人喎
有留意咁啦,唔係係黑人都中意既,白人都分唔同種啦.
d人話法國男人好我就覺得麻麻,講細心同紳士風度都唔夠德國男人黎

前面d posts我有睇,係唔明點解d人咁大反應. 呢度d文化係咁架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆