上一頁下一頁
發新話題

好悶呀

收藏  |  訂閱
1.7k  305.6k

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2018-11-15 01:30 PM 發表 查看引用來源

努力進行中😝
期待緊:071:

引用:
原帖由 wtfman198XX 於 2018-11-15 01:34 PM 發表 查看引用來源 我而家都放緊喎..係9龍灣..有無興趣一齊食野
多謝你既邀請
我今日要執屋呀🤗

引用:
原帖由 TM-KOBE 於 2018-11-15 01:33 PM 發表 查看引用來源  

甘好有假放,唔使,唔想妳病者,做到妳男友真係幸福,做到妳朋友真係榮幸,唔知妳有冇男友,介唔介意做朋友呀^^
我有男友了🤗
謝謝你~

洗唔洗幫手執...順手執一劑呀xp...重要事情講3次..你波型真係好靚8字又挺狗仔同女上個景觀1定好正

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2018-11-15 01:37 PM 發表 查看引用來源

多謝你既邀請
我今日要執屋呀🤗
睇黎好多野執咁

所以我都話呢個師妹好好,有男友都肯咁大方分享福利,又體諒男友因爲返工辛苦攰,餵唔到自己,但又冇乜怨言咁,而本身師妹身材又咁好,所以佢男友真係幸福,有個咁好女友,我地呢度啲師兄弟,唯有得個恨字啦😌

引用:
原帖由 wtfman198XX 於 2018-11-15 01:38 PM 發表 查看引用來源 洗唔洗幫手執...順手執一劑呀xp...重要事情講3次..你波型真係好靚8字又挺狗仔同女上個景觀1定好正
好多謝你呀😘❤️❤️❤️
既然係咁我分享5張連拍相比你睇住先啦😘

附件

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2018-11-15 10:31 AM 發表 查看引用來源  

其實我patpat唔靚架
請多多包涵🙏🏻
樓主,我真的勃起鳥

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2018-11-15 02:17 PM 發表 查看引用來源

好多謝你呀😘❤️❤️❤️
既然係咁我分享5張連拍相比你睇住先啦😘
好想玩下你對波 可以啜下就好

引用:
原帖由 春仔 於 2018-11-15 02:10 PM 發表 查看引用來源 所以我都話呢個師妹好好,有男友都肯咁大方分享福利,又體諒男友因爲返工辛苦攰,餵唔到自己,但又冇乜怨言咁,而本身師妹身材又咁好,所以佢男友真係幸福,有個咁好女友,我地呢度啲師兄弟,唯有得個恨字啦😌 ...
祝福你地都有好女友啦🤗
其實好多香港女仔身材都唔差架!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆