上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 2.0 《第三十八章 ~ 結束三角? 》

收藏  |  訂閱
311  19.8k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-17 01:50 AM 發表 查看引用來源
《第三十九章 ~  其實我很想哭》

當晚,我睡得很差,總是夢見Charles,夢中片段已經忘記了,只記得是開心的。

第二天醒來又是一條好漢,繁重的工作正好用來麻醉自己,而Moses每每送上的小心思,正好用來幫我打氣,也令我慢慢開始放下了Charles。當然有時開會見到他認真工作的樣子,我內心仍然會被觸動。

從同事口中得知Charles要離港原來是飛回加拿大探家人,所以大家都要在他 ...
哎呀…Sasa又吊我癮.....

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-17 01:50 AM 發表 查看引用來源
《第三十九章 ~  其實我很想哭》

當晚,我睡得很差,總是夢見Charles,夢中片段已經忘記了,只記得是開心的。

第二天醒來又是一條好漢,繁重的工作正好用來麻醉自己,而Moses每每送上的小心思,正好用來幫我打氣,也令我慢慢開始放下了Charles。當然有時開會見到他認真工作的樣子,我內心仍然會被觸動。

從同事口中得知Charles要離港原來是飛回加拿大探家人,所以大家都要在他 ...
可以哭是好事

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-16 08:41 PM 發表 查看引用來源

俾個目標你呀,人魚線都練到,你fit過彭生啦😆
彭生係永遠都fit唔過佢架,HAHA...........

引用:
《第三十九章 ~  其實我很想哭》

從同事口中得知Charles要離港原來是飛回加拿大探家人,所以大 ...
嘩.......妳呢個段落,會引黎幾百人留守唔走等下回架~~

引用:
《第三十九章 ~  其實我很想哭》

從同事口中得知Charles要離港原來是飛回加拿大探家人,所以大 ...
我也想哭!為Moses而哭……

引用:
原帖由 FU9572@33A 於 2019-7-17 04:26 AM 發表 查看引用來源
其實有得喊係好好㗎喇,我爺爺死嗰時,我想喊都唔敢喊!
男人哭吧不是罪

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-17 05:54 AM 發表 查看引用來源

哎呀…Sasa又吊我癮.....
放心,下一篇好快出

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-17 09:33 AM 發表 查看引用來源

可以哭是好事
係,但有時好傷心反而喊唔出

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-7-17 12:19 PM 發表 查看引用來源

我也想哭!為Moses而哭……
三角戀注定係咁🙈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-17 12:23 PM 發表 查看引用來源

係,但有時好傷心反而喊唔出
有時好開心反而喊得出:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆