上一頁下一頁
發新話題

好似俾人落左春藥....

收藏  |  訂閱
225  30.6k

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 02:01 AM 發表 查看引用來源
點啫.....夜媽媽好眼瞓,人地用唔到腦
仲唔訓?

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 12:41 AM 發表 查看引用來源
我講先:平日b呢8啦的男仔,靜靜地坐喺一邊撥頭髮,散發洗頭水的自然淡淡清香,就算令我覺得佢好索~
手臂線條靚,眼大鼻高輪廓分明的男仔,洗完頭出黎的樣,好正~
你嘅形容係十足十似賣洗頭水廣告咁😂😂
除💪線條靚,仲要有胸肌有腹肌😎

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 01:05 AM 發表 查看引用來源

多謝...都要啱先得架...😅
寧啱莫貪😌

引用:
原帖由 cubus 於 2017-11-29 07:04 AM 發表 查看引用來源

你�形容係十足十似賣洗頭水廣告咁😂😂
除💪線條靚,仲要有胸肌有腹肌😎
哈哈哈......係喎,笑死我🤣🤣🤣
我試過俾一個其貌不揚的男仔吸引,平時佢好口賤,成日講嘢激我打佢,成個8婆仔咁。果次佢就係靜靜地坐喺度撥頭髮,果下突然覺得佢的神態都幾索。D頭髮仲要好香,忍不住索左幾下。佢起返身個樣勁迷,見到佢有左生理反應,佢即時急急腳好尷尬咁走左,諗返好想食佢😋😋😋

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 10:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈......係喎,笑死我🤣🤣🤣
我試過俾一個其貌不揚的男仔吸引,平時佢好口賤,成日講嘢激我打佢,成個8婆仔咁。果次佢就係靜靜地坐喺度撥頭髮,果下突然覺得佢的神態都幾索。D頭髮仲要 ...
有陣時就係咁~
唔一定好靚仔,好型先會吸引
有時係會某d動作,某d神情會吸引到人~

引用:
原帖由 cubus 於 2017-11-29 07:11 AM 發表 查看引用來源

寧啱莫貪😌
Yeah~~小妹的宗旨就係:寧缺毋濫😉

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-29 11:08 AM 發表 查看引用來源

有陣時就係咁~
唔一定好靚仔,好型先會吸引
有時係會某d動作,某d神情會吸引到人~
俾佢見到我話佢其貌不揚,一定激死佢🤣🤣
真心果句,女仔睇男仔,係睇相處,睇自己喺對方心目中的位置,多過在意佢係咪靚仔。I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you. 
我身邊果個,公認的高大靚仔,眼大鼻高輪廓分明,仲有小酒窩好可愛,皮膚滑,Body線條唔洗做gym都好靚。佢外在係好吸引,但內心溝通唔到。而我身邊太多桃花,我都無理會,咁多年黎行為上對佢百分百專一。
咁耐以黎就係得呢個朋友入到我心,唔知點解。

人夾人緣就系這麼簡單😊

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-29 11:20 AM 發表 查看引用來源

俾佢見到我話佢其貌不揚,一定激死佢🤣🤣
真心果句,女仔睇男仔,係睇相處,睇自己喺對方心目中的位置,多過在意佢係咪靚仔。I love you not because of who you are, but because of who I am w ...
個句算啦 XDD
睇到佢都應該知乜事 XDD
um...感覺,好難講~
而且每個人o既鍾意定義係唔同~
有d睇外在,有d睇內在~有d錢行先,有d就夾唔夾行先~五花分門
所以認定自己個心想點先最緊要~
唔好比將來o既自己,會有後悔以前所做o既決定~

知道la,啱啱一個師兄PM我傾訴感情問題,同佢講嘅同時間好似提醒緊我自己咁:

人與人之間的情感好複雜
今日好,唔代表聽日好
Next la!
認真就輸了!
灑脫做人!

天涯何處無芳草
俾我就廢事煩
每段關係的初段都係最好的
何必執著d已經變左質的嘢呢

同你傾計
我就好似提醒緊我自己咁
我夠好唔捨得佢啦