上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

甘我又吾係真係成日食事後丸既。。
通常都係計過數計過日子真係有啲危機甘先至會食既。

我都有同terry講得好明白嫁啦啵…
我都係講到明,
我同佢係無可能既,
大家只係識左無耐,出來見面次數十隻手指都數得曬。
大家都只係玩下甘,吾好甘認真啦~
呢啲說話我都有同佢講過啦。
由佢早幾次同我第一次表白,到ptgf,到上次。。
每次我都有婉拒佢。。
唉~我都吾知點樣可以再同佢講。。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-3 04:54 PM 發表 查看引用來源

我都係講到明,
我同佢係無可能既,
大家只係識左無耐,出來見面次數十隻手指都 ...
唔覆佢message, 斷聯絡~過一排就得架啦

引用:
�笔��� akitty �� 2017-10-27 11:51 AM �潸” 查看引用來源
蝒������𤩺𠂔�脯��䌊�啣�甇~��

閰梯牧�冽𠯫撠勗��见末��𠳿憟喃�fd憌𥕦椰�𤾸蝱��焵餈�4��3憭栶��
�嗅祕靽��见戊隞𨰣d蝝�椰雿W�见蝱��琸蝬脣�閬钅𢒰
雿���暹佅�芸楛銝��衤犖�鳴���隞亙��𧢲��芯耦��
�齿迤�烐������
�䀝����埗嚗��讠琸蝬脣� ...
3p//////嚗��嚗��

引用:
原帖由 akitty 於 3-11-2017 16:54 發表 查看引用來源

我都係講到明,
我同佢係無可能既,
大家只係識左無耐,出來見面次數十隻手指都 ...
咁妳要忍耐住,唔好同佢攪,唔好見佢。一見佢妳就衰心軟架啦。
妳肯見佢,佢就會覺得自己有希望。

岩岩同bb一齊落樓,諗住去附近買啲野。
點知被我見到terry係上次我叫佢等我嗰個公園仔度徘徊咼
佢吾係等緊我呀~
我已經成日都無睇過佢sd比我既line。不讀不回嫁啦咼。。較左靜音
我即刻拖住bb行另外一邊,我吾知道佢有無見到我呀~
甘樣樣痴埋身好得人驚呀~
做地盤星期六吾使開工嫁??

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-4 05:41 PM 發表 查看引用來源

岩岩同bb一齊落樓,諗住去附近買啲野。
點知被我見到terry係上次我叫佢等我嗰個公園仔度徘徊咼
佢吾係等緊我呀~
我已經成日都無睇過佢sd比我既line。不讀不回嫁啦咼。。較左靜音
我 ...
佢好可能已經沉咗,小心處理呀!唔是變成兩邊都失去就慘……

點算好呀~
岩岩返到屋企,經過都仲見到佢坐左係個公園嗰度。。
我睇電話line去到50幾個訊息啦,
我都仲係不讀不回佢。。
bb話幫我過去趕走佢,
我話吾係甘好既,佢又未見到我未發現到我見到佢。。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-4 08:21 PM 發表 查看引用來源
點算好呀~
我都仲係不讀不回佢。。
bb話幫我過去趕走佢,
bb知道你們之間的事嗎?如果他是知道,由佢去講比較徹底D,如果吾知,就自己解诀……

你同手terry 講清楚。話你如果係咁,我以後都唔會理你

引用:
原帖由 akitty 於 4-11-2017 20:21 發表 查看引用來源
點算好呀~
我都仲係不讀不回佢。。
bb話幫我過去趕走佢,
唔好埋佢啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆