上一頁下一頁
發新話題

深圳 女拳手 酒吧

收藏  |  訂閱
398  43.7k

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-25 05:04 PM 發表 查看引用來源

意思係買一打送一打, 但半打就冇,係咪咁解?
師兄
通常個場玩一送一就無半打叫, 目的係拉高條水線, 張單座住都6張半至埋到

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-25 06:36 PM 發表 查看引用來源

師兄
通常個場玩一送一就無半打叫, 目的係拉高條水線, 張單座住都6張半至埋到
唔係喎師兄我通常半打半打咁叫,好多時冇乜女叫半打飲完走人轉場

引用:
原帖由 台灣多神手 於 2017-10-25 06:56 PM 發表 查看引用來源

唔係喎師兄我通常半打半打咁叫,好多時冇乜女叫半打飲完走人轉場
師兄,
咁.當然睇情況啦, 我單支都係咁叫, 唔送都無所謂, 又控制到成本
冇女又悶場, :smile_43::smile_43::smile_43:喇:smile_30:

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-25 02:27 PM 發表 查看引用來源

學緊..........:smile_35::smile_35::smile_35:
呢方面真係蔽鄉嗰蔽
如果用手機,可以筆劃輸入。

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-25 04:35 PM 發表 查看引用來源

芝達
我係講:月下看春秋。

平日單支去那個場有女陪玩的呢, 幾點去才好

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

我係講:月下看春秋。
啊:smile_30:  師兄呢句有甸故㗎

三國時劉備起義失敗反被曹操追殺, 因身邊有兩件走唔遠/快,
咁情況老關同佢喺下邳 (依家邳州市) 失散, 老關同一眾女娟比老曹挾到:smile_34:

老曹一直想收老關做靚, 但老關義字行先, 一句 : 識咗老劉做阿大, 就唔會過底, 你咪諗想創個心:smile_34:
                            老曹 : 唔怕死咩 ?:smile_38:
                           好老關 : 一死不過頭點地 :smile_34::smile_34:

講到咁硬, 老曹都無謀, 但佢條氣唔順, 知道老關好守禮, 故意刁難安排佢同老劉兩個老婆同居一間湘房,
老關梗係即拍檯話 : 唔得:smile_22:, 老曹玩野話 : 湘房就得一間, 唔係就要訓馬檻......呀:smile_30: 係馬槽
                               再唔啱:smile_15: 黎我房吖, 我無意見㗎:smile_47::smile_47:

老關醒水知老曹有心玩嘅係自己, 唔想亦唔可以難為兩位皇嫂訓馬槽, 無奈攞咗房卡先, 見步行步
但夜晚自己訓邊呢.....老關心諗, 同房就一定無可能, (故人禮教好守緊),
訓馬槽無問題, 但太遠又唔放心兩住皇嫂:smile_19::smile_19: 驚老曹玩 : 情僧衰到偷光管

所以老關㕸把關刀企正房門口 : 門神咁款, 𥄫𥄫:smile_34::smile_34::smile_34:
但兩位皇嫂眼見心知, 晤忍心, 諗住叫佢入埋房訓, 反正無人知:smile_13::smile_13::smile_13:

但關雲長一見門開, 即彈開幾丈遠涼亭坐喺度.....故時男女授授不親, 日頭都要離3尺, 夜晚離3丈添啦
皇嫂 : 二叔, 更深夜靜.......何故尚未安寢:smile_41:

老關係好守禮嘅人, 唔想阿嫂比人有兩句, 加上呢度喺曹營, 更加之小心回應 :
隨手𢲡起一份竹卷, (正是春秋篇) : 羽....喜夜讀春秋, 皇嫂安寢可也:smile_44:

時值月中, 故有 : 關羽月下看春秋

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-26 12:59 AM 發表 查看引用來源

如果用手機,可以筆劃輸入。
試緊:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-10-26 01:28 PM 發表 查看引用來源

啊:smile_30:  師兄呢句有甸故㗎

三國時劉備起義失敗反被曹操追殺, 因身邊有兩件走唔遠/快,
咁情況老關同佢喺下邳 (依家邳州市) 失散, 老關同一眾女娟比老曹挾到:smile_34:

老曹一 ...
雖然白字連篇, 但譯得夠通俗,傳神:smile_04: .

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-26 02:36 PM 發表 查看引用來源

雖然白字連篇, 但譯得夠通俗,傳神:smile_04: .
故意寫到咁通俗嘅, 配合時代嘛, 太八股無人睇.....影響收視率嘛:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆