上一頁下一頁
發新話題

究竟我係咪變態?天生鐘意被虐

收藏  |  訂閱
437  30.1k

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-12 01:01 AM 發表 查看引用來源

我正賤西,女人都要搞我,我都要服侍佢地,比佢地帶假狗屌
賤西搞緊乜丫

正賤西

引用:
原帖由 豬姐 於 2017-3-11 10:24 PM 發表 查看引用來源

已經算好啦,至少有同你玩。我到依家都唔知點開口叫我的同我玩。我有好多野想玩呀。。(>﹏
一係搵自己嗰件,一係出去搵,我嗰件唔玩,我咪要出去搵奴lor

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-12 01:01 AM 發表 查看引用來源

我正賤西,女人都要搞我,我都要服侍佢地,比佢地帶假狗屌
我心目中就係要搵2隻好似你咁撚賤既臭閪,要佢地互屌對方,我再一次過調教晒佢兩條淫娃

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-3-12 01:48 AM 發表 查看引用來源

一係搵自己嗰件,一係出去搵,我嗰件唔玩,我咪要出去搵奴lor
我嗰件又唔係完全唔玩,次次必做:引導我講粗口(我平時好施文不說的),含j,大力啜/捽我lin頭。間中:插我個口插到咳咳,賴佢pat pat。但我唔只想咁,想要多D,又唔知點同佢講好。唉。。。

引用:
原帖由 豬姐 於 2017-3-12 02:06 AM 發表 查看引用來源

我嗰件又唔係完全唔玩,次次必做:引導我講粗口(我平時好施文不說的),含j,大力啜/捽我lin頭。間中:插我個口插到咳咳,賴佢pat pat。但我唔只想咁,想要多D,又唔知點同佢講好。唉。。。
揾個滿足到你嘅parter

引用:
原帖由 豬姐 於 2017-3-12 02:06 AM 發表 查看引用來源

好多情侶都會咁
內心既慾望,唔敢表達,怕嚇親另一半

死嗅西,正賤西,天生出黎比男人屌,屌到妳個嗅西開花,我衣家就要屌到你叫到出唔到聲!:smile_22: :smile_22: :smile_22:

我係係好想幫你帶條狗帶拖你出街行

引用:
原帖由 sixdog 於 2017-3-12 02:14 AM 發表 查看引用來源

揾個滿足到你嘅parter
唔夠膽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆