上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.6k

啲相好正…就甘睇相我會想上啊雪同啊may

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-22 03:58 PM 發表 查看引用來源

你把友仔!又想睇相,又要吹post,叫雞都要等嘛,再吹出野喇!你去性本善睇下相先啦,有時間先寫
:smile_o06:請問性本善系邊度啊~???

引用:
原帖由 soonie 於 2017-2-22 04:01 PM 發表 查看引用來源
識貨呀!阿may真係堅得,阿雪雖然四十但副架生好似廿五六,加上天生淫底

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-22 04:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:請問性本善系邊度啊~???
http://m.188channel.com/index.ph ... &extra=page%3D1

阿J唔妥佢家姐成日想搞佢我都明,但阿A個樣平時怕怕醜醜咁,估唔到佢佔有欲都好強!佢成日有意無意喺我面前挑逗我,記得有一日朝早阿J未起身,我起身去廁所擦牙,阿A著住套see through 睡衣企喺廁所門口望住我,佢話: 我好急呀⋯⋯我當堂窒一窒話我好快擦完,佢就沖入嚟一野痞喺廁所重叫我閂門,呢一下我真係有啲老尷囉!佢重若無其事照抹尿,你地都知女人抹尿既動作係點?之後佢重要行埋嚟攞漱口盅一齊擦,我見到佢真空既睡衣真係硬到頂住條褲呀⋯⋯我雖然口裡說不,但身體係最誠實既!因為我著條窄身運動褲我又唔好意思勃正條J就唔敢亂郁!佢重要好似專登烏底身摷野咁驚死我睇唔到,雖然佢冇阿J既Ecup但有少少尖尖地既乳暈好純潔,好似未發育既妹妹咁真係好有衝動啜佢,呢次既挑逗只係開始.....

等睇食埋家姐…會唔會最後有得3p

有一次阿J返左工我嗰日就休息,我朝早瞓醒咪諗住走啦,去擦牙時聽到EE呀呀咪行去裝下發生咩事?點知見到阿A喺床度自摸,佢好明顯係特登唔閂門,點解咁講?我起左身食完支煙都冇聲冇氣,係開房門先聽到EE呀呀⋯⋯佢好明顯係引我去睇,我點會蝕底呀?我見到佢著住黑色透視睡衣,佢對腳幾白淨,左腳踏左上書枱,見到佢嗯.....嗯....聲我真係有啲衝動想入去!不過始終唔太好,我用另類方法比佢知我望緊佢,就係開大左隻房門!我當然頂唔順用手chok住支棍啦⋯⋯見佢自慰既手勢都比較含蓄,佢聽到我開大左度門但又冇入嚟!佢頂唔順話: 好想要呀..... 下面好痕.....好想比人啜呀⋯⋯呀⋯⋯好痕.....嗚喔⋯⋯喔⋯⋯
我嗰刻真係頂到上心口想推門之際諗一諗野,忽然阿J細佬返嚟!我即刻整返好條野行返出廳,我覺得阿A係有心引我扑佢要比人知係向佢個妹報復!女人既報復心真係幾恐怖連我都寒一寒!
呢次之後我都唔太敢上阿J屋企住,直到有次我電話響原來係阿A,佢話當晚係佢生日可唔可以陪佢食餐飯?我聽到唔知點拒絕就應承左佢,佢話好少朋友不嬲都冇慶祝,忽然諗起我所以打比我,佢話由細到大都自己照顧自己都未放縱過,想叫我帶佢出去玩下落下D,我就話去香港C字嗰間囉,當晚佢落到去覺得好新奇,又話要飲下酒學下玩大話骰,飲左兩啖又要出去跳舞high晒咁!佢主動攬住我我話唔好啦,我係你個妹條仔嚟㗎,佢之後好冇mood自己跳,之後重除左件褸得返件吊帶打底衫,唔洗問一定被成班仔圍啦?又拖佢埋枱又盛,我咪出去拖返佢埋一邊囉,之後佢話你唔陪我咪搵人陪囉!之後佢攬住我跳,佢個頭挨落我條頸度,佢不停錫我條頸,當時我已經出晒汗,我話唔好再係咁.... 我頂唔順會扑你㗎!佢話: 嚟啦⋯⋯我下面濕晒呀⋯⋯我知你扑野好勁,你可唔可以插我呀?我好想要呀⋯⋯我話我成身汗咁咸唔好啦,佢話我中意呀⋯⋯
之後當然即刻落聖記啦,阿A好似精神分裂咁,人前就係個乖乖女怕怕醜醜,入到房好似變左另一個人咁!我話不如沖涼先?佢答唔好!我中意....我中意你成身汗同我做....你都幾重口味喎?佢不停瀨我全身重要連瀨腳趾,我就瀨得人多比人瀨真係第一次,原來係咁正?重要有種皇帝既感覺好有征服感!佢重要我對住佢塊面屙尿....oh shit⋯⋯好重口味囉!我真係首次,我即管試下去廁所對住佢塊面屙.....可能我冇呢個癖好啦!不過佢好enjoy ,之後就叫我插佢!其實見到佢成面尿我有少少反感不過見佢又咁鬼high咪嚟囉,我用站立式後推佢佢叫我打佢屎忽,我咪照做囉⋯⋯啪啪....大力啲....我咪大力啲....嘩......好撚入呀⋯⋯屌我.....好撚high呀⋯⋯快啲屌撚死我....我以為佢鬼上身呀,佢不停爆粗!快啲屌我.....我要你插撚死我呀⋯⋯嘩.....好撚high呀⋯⋯屌我屎忽....屌我屎忽....咩話?唔撚係呀?我話你會爆缸喎⋯⋯佢依然話快啲屌我屎忽!好!你叫㗎....我插入去嗰刻佢叫到好似比人打咁....呀⋯⋯呀⋯⋯呀⋯⋯佢重叫我用力打佢屎忽!重不斷叫屌爆我..... 屌爆我屎忽....我要你插撚死我!我一路見佢打自己塊gap就一路爆粗,搞到我有少少變態咁!我對性不嬲都希望帶俾對方真正既享受同高潮,不過呢啲另類高潮我真係頂唔順,重要喺阿A身上發生真係講都冇人信!最後我覺得好似有少少創傷後遺症咁!

引用:
原帖由 soonie 於 2017-2-22 04:01 PM 發表 查看引用來源
師兄你睇到邊個系阿雪啊~???

引用:
原帖由 rondal 於 2017-2-23 01:35 PM 發表 查看引用來源

師兄你睇到邊個系阿雪啊~???
阿雪本身好少毛毛,之後俾我剃埋白白淨有肉地既,自己再留心下就知

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-2-23 02:17 PM 發表 查看引用來源

阿雪本身好少毛毛,之後俾我剃埋白白淨有肉地既,自己再留心下就知
第二張紅色T-back係阿雪?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆