上一頁下一頁
發新話題

阿毛屌過的女... (有相片, 有叫床聲, 有文字) updated on 15/11, 10:15am

收藏  |  訂閱
194  102.3k

引用:
原帖由 knpp2007 於 2016-11-18 09:39 AM 發表 查看引用來源
反而我想睇下第6編,福建人妻T^T
我有空想分享時, 自然會分享的. :smile_46:

而家每日都會睇下師兄有無update.

引用:
原帖由 Tony040131 於 2016-11-18 04:28 PM 發表 查看引用來源
而家每日都會睇下師兄有無update.
多謝捧場呢。

但今明兩天,都冇空 update 了。

師兄真係好多渠道搵食:smile_o08:

利申我係女,無論想搵食定搵正經一個男人拍拖,都無地方無渠道認識。:smile_o08:

周9圍全撚部都係女人。:smile_o03:

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-19 12:53 PM 發表 查看引用來源

利申我係女,無論想搵食定搵正經一個男人拍拖,都無地方無渠道認識。:smile_o08:

師妹, 可能我算有女人緣吧...
加上又鹹濕... 自然鑽研, 不停改進溝女的技術/留意事項... 從而提升命中率 (食到率).

你身邊唔容易識到男仔?  可以去下 speed dating , 上下 d course 咯.
只要你唔係怪獸... 按道理實有 班餓狼 會向你埋手的 :smile_47:

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-19 12:53 PM 發表 查看引用來源

師妹你只要開句聲, 這裏一千幾個百宅男, 會pm你啦.

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-19 13:05 發表 查看引用來源

師妹你只要開句聲, 這裏一千幾個百宅男, 會pm你啦.
有撚都係男人,但係咪有撚都食得落呢?食野都要有少少要求的!:smile_o08:

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-19 13:03 發表 查看引用來源

師妹, 可能我算有女人緣吧...
加上又鹹濕... 自然鑽研, 不停改進溝女的技術/留意事項... 從而提升命中率 (食到率).

你身邊唔容易識到男仔?  可以去下 speed dating , 上下 d course 咯.
只要你唔係怪獸 ...
我身邊女同事多過男同事,而男同事唔係廿歲小孩就係已婚三十歲大叔。想搵個男朋友認真拍拖,都唔知點入手。

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-19 04:11 PM 發表 查看引用來源

我身邊女同事多過男同事,而男同事唔係廿歲小孩就係已婚三十歲大叔。想搵個男朋友認真拍拖,都唔知點入手。
Speed dating la

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-19 21:58 發表 查看引用來源

Speed dating la
可能真係要行到呢步。:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆