上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.9k

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 10:55 PM 發表 查看引用來源
起碼當大話吾揭穿,仲可以係身邊培伴我,享用大家既身體一齊高潮風狂,
或者佢已經有女朋友之外都搵到個同我一樣地位既人
不求佢當你係唯一,只要佢肯陪你,就算排第幾位都無所謂。
我從來都唔會過問佢忙緊咩,返工又好,同屋企人或者朋友食飯都好,我都唔會阻佢,或者有意見。反而會鼓勵佢做左要做既野先,幾時陪我都得。或者咁樣好似好卑微,但我真係唔想佢因為我而影響到正常生活

睇左咁多~兩位師姐真係性情中人~
一方面我羨慕個兩位你地咁愛佢既人,另一方面我又有D痛恨佢地令到你地咁傷心。
如果可以真係想代替你地去受呢D苦:smile_o03:

唔知點解次次聽到呢D事,我都想去代替個個人去受~唉

正能量~:smile_o02: 兩位師姐加油~前面條路仲有好長~慢慢黎
一定會遇到屬於你地既~回憶就等佢地留係心中啦~:smile_o13:

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:01 PM 發表 查看引用來源
又或者從來佢都冇愛過我,我都吾知,只有佢自己先知
個晚親口叫佢del哂我所有野,所以冇地方可以再聯絡到大家,吾想再有機會搵到佢..我自己都嫌自己煩
愛過既怎可能做到朋友
有冇愛過真係當事人先知,因為有可能愛過,但冇講出口,亦可能講出口,但係只係為左哄你。
我前排都收到佢msg叫我del哂引版關於我同佢既事,我睇到msg個刻,我個心真係好痛。我打出黎除左係分享,更加想係記錄,我唔希望我會唔記得,我想得閑可以上黎回憶下,記番起佢對我有幾好
我自己都覺得自己煩,不斷msg佢,但我只係求佢會心軟,俾多次機會我。
雖則好傻,我亦好討厭咁樣既自己,但我只希望奇蹟會發生

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:02 PM 發表 查看引用來源
最熟悉的陌生人,就係因為愛過,所以連朋友都做唔成
冇錯...我第一次拍拖就係咁...分手之後...
真係太痛苦...我叫佢BLOCK哂DEL哂我...
我真係做唔到咁絕

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:06 PM 發表 查看引用來源

就係因為愛過,所以先會選擇祝福
希望佢搵到一個比自己更好既人
祝福比死纏難打更難
祝福係因為愛佢多過自己,所以寧願將幸福留俾佢,痛留番俾自己
佢係唯一一個我愛過既情人..當我知道佢呃我我都接受..都想真心祝福佢就已經知道比當初更中意佢,
原來愛情真係麻木ha

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:00 PM 發表 查看引用來源
我都係一樣~你話中西式都識,係指甜品?
我都想學,我淨係識煮住家飯=.=
中式湯湯水水,就唔擅長,但有一,兩道看門咁,西式除左前菜之外,主菜同甜品都ok既
我都係識煮住家飯,屋企人同自己平時鍾意食咩,就淨係識煮個幾樣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:22 PM 發表 查看引用來源

我真係做唔到咁絕
長痛不如短痛
電鋸 VS 手起刀落
我唔想一直痛苦落去...

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:27 PM 發表 查看引用來源

長痛不如短痛
電鋸 VS 手起刀落
我唔想一直痛苦落去...
我都情願一刀兩斷

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:23 PM 發表 查看引用來源

佢係唯一一個我愛過既情人..當我知道佢呃我我都接受..都想真心祝福佢就已經知道比當初更中意佢,
原來愛情真係麻木ha
C姐 將來一定會有第二個 加油

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:03 PM 發表 查看引用來源
其實咁都岩既~我都係個種,一係100%,一係就係0%
無中間,分左手仲做朋友~仲要見~好怪
我對唔愛既人就得,愛既無辦法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆