上一頁下一頁
發新話題

淫娃日記 updated P.34,pic23,25,28,31(new)

收藏  |  訂閱
511  99.9k

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 03:52 AM 發表 查看引用來源
深夜福利
頭5位留言嘅送相,我會pm contact 你
同你傾傾下就訓著左...好吾抵呀~ 沒回POST

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 03:52 AM 發表 查看引用來源
深夜福利
頭5位留言嘅送相,我會pm contact 你
同你傾傾下就訓著左...好吾抵呀~ 沒回POST

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 05:32 AM 發表 查看引用來源
我已經pm左頭5位喇
希望你地快d覆淫娃,淫娃會按你地要求影架喇
下,我尋晚第三個話想睇m腳咁都唔算頭5位呀?

覆唔到你PM... M字腳..上下影曬得唔得嫁.~?

Vol.9 酒精累事?

人物介紹:
Y:女 多年密友
X:男 y嘅朋友 我唔識嘅
A: 男 y 嘅朋友 都唔識嘅 X's flat mate

朋友Y生日就去左佢屋企慶祝,咁有d人就唱k,我就去左玩骰,玩玩下個個都飲大左兩杯wing wing 地. Y話玩大d,要set forfeit

Forfeit : 飲一杯加個round 個forefeit
簡partner 唔可以重覆

Round 1 :
除一件衫

Round 2:
女嘅除bra 男嘅除褲

玩到差唔多,大家都除到半裸,飲到好high

跟住個round X男輸左,咁個forfeit 就要個女partner嘅,佢就簡左我
Y hi 左好多 birthday cake 嘅 cream 落我Lin Lin 到 Mission係要X lam  反淨佢,X攬住我條腰開始啜我Lin Lin ,跟住又用利尖lam 我波波,搞到我下面濕曬,Lin Lin 又突起曬

然後遊戲繼續......過左幾關我輸要個男partner 咁我簡反X,mission 係要幫佢含一分鐘。佢之前搞到我濕曬,咁我就廢事hea佢啦。一開似我lam 佢袋袋,一路用手chok佢支棒棒,佢支棒棒比我越玩越硬,然後我再好快咁用個口幫佢含,隻手一路玩佢袋袋。Y就負責足住X對手,我就好似成個痴女咁幫佢含,仲要咁多觀眾,搞到妹妹越嚟越濕

個game 繼續落去,大家係咁飲,應該冇邊個係完全清醒嘅,係咁睇其他人嘅forfeit 搞到我超想要

冇幾耐A男輸左,佢簡左我,mission 係要French kiss + make out 一分鐘
第一次比咁多人望住咁玩,有d緊張,feel 到有d awkward......咁A就開始摸我先,然後我就開似錫佢,開始慢慢錫佢幾下,然後開始申利,佢個口好重酒味。我就用手幫佢chok,佢就一路錫下頸,又啜下我Lin Lin 隻手就隔住我條under捽我豆豆 ,佢係我耳邊話

A:好濕喎
H:呀 ~~~好正呀~~好想要呀 ~~嗯~~呀~~~嗯~~~~

成間房都聽到我係到淫叫,但係我control 唔到,因為真係好舒服, A同我都玩到好想要

再幾round 得我一個女仔未輸過呢個task 咁大家就夾份整輸我,我輸左就簡反A,個task 係要佢用手指插到我一分鐘同塞冰,玩左咁耐我下面已經好濕,又睇左之前咁多pair,我訓上張枱,雙腳打開,露曬個妹妹出嚟,有另外兩個男仔捉住我隻手咁a就開始插,插插下變左插兩隻,我係咁叫,真係好想要,我feel 到下面好凍,個人震左下,A越插越快,舊冰溶左,d水係咁流,已經分唔到係我d淫水定係冰水

玩完呢round 個個都high 曬,好想要
咁a就抱左我去sofa 到,然後繼續。其他人就慢慢變成3P/ 4P?

A: 想唔想要呀
我個妹妹濕到d水要流出嚟
H: 你話呢?

A就繼續錫我,要我幫佢用手chok ,佢就繼續玩我對波波,佢初得好舒服,又會用手指係Lin Lin 到打圈。冇幾耐X就過左嚟,見佢硬曬,我就用第二隻手幫佢Chok

過左陣A就男上女下咁插左入嚟,X就張之枝棒棒放左入我口到,再放左粒冰落我Lin Lin 到,好凍,個人震矖插左陣A就反出嚟,轉狗仔式,我背住佢地,完來換左x插我,佢插得好快,下下都好入,而a就去左我面前,我幫佢口爆出左,而x就差攞反出嚟射曬落我個胸到

後記: A同X抬左我入y間房到,我已經醉到冇力,但係未至於斷片。有意識但冇反應嘅能力,佢地幫我沖身,然後就抬左我上床

End

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-14 06:14 PM 發表 查看引用來源
做左cd rom 睇引板咁耐,都想試下出下Post

小妹身高160cm, around 42kg到,以前肥底咁而家都有c cup 嘅

Vol. 1 Friends with benefits? (#1)
Vol. 2 T's home (1) (#20)
Vol. 3 T's home (2) (#20)
Vol. 4 ...
好淫呀 想做你朋友

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 05:32 AM 發表 查看引用來源
我已經pm左頭5位喇
希望你地快d覆淫娃,淫娃會按你地要求影架喇
我居然無份,深夜第一個要求架啵

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
人物介紹:

朋友Y生日就去左佢屋企慶祝,咁有d人就唱k,我就去左玩骰,玩玩下個個都飲大左兩杯wing w ...
都幾正喎,之後仲有無試過咁?

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
人物介紹:

朋友Y生日就去左佢屋企慶祝,咁有d人就唱k,我就去左玩骰,玩玩下個個都飲大左兩杯wing w ...
睇唔到你既相添
但呢個故事好正,夠哂淫

隻game咁好玩既....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆