上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  150.4k

而家終於退左燒,不過真係就黎咳死,個頭仲係好痛。
上回講到主人拎左絞剪同繩出黎,條繩大概唔到半cm粗。
由於主人唔捨得,所以淨係"橋"左幾圈,連結都唔敢綁。
俾主人綁住之後,淫娃就攬住主人,一邊un,一邊錫主人
有時d車經過,主人驚俾人見到淫娃,所以會㩒淫娃個頭落心口。
唔知過左幾耐(記憶中唔係好耐),當淫娃un得興起,主人突然停左,揪左出黎,射左係主人隻手度。
主人話下次唔會再射係手度,之後就拎濕紙巾清潔。
當主人唔識解繩,準備拎絞剪個陣,淫娃就表演用口解繩。
之後攬住主人錫多陣,主人話唔想去得太盡,所以今次淨係出一次,而且主人同淫娃,只係一個出黎既名義,唔會要求淫娃做任何唔願意做既野。
最後主人仲幫淫娃按腳去水腫tim
按完腳傾多陣心事,主人就車返淫娃返屋企樓下
不過最後都係吹左好耐水先肯拎禮物落車返屋企(完

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-12 09:16 PM 發表 查看引用來源
而家終於退左燒,不過真係就黎咳死,個頭仲係好痛。
上回講到主人拎左絞剪同繩出黎,條繩大概唔到半cm粗。
由於主人唔捨得,所以淨係"橋"左幾圈,連結都唔敢綁。
俾主人綁住之後,淫娃就攬住主人,一邊un,一邊錫主 ...
Good update

情人節小遊戲

由於同D鬧交加上病左無人約又無得返工,所以今日情人節出張相,同大家慶祝下

問題一
我同D今次返黎見左幾多次面?

問題二
今日我整左咩形既朱古力呢?(提示絕對唔係心形

問題三
淫娃接受唔到以下既野(要俾原因
A 3p B 露出 C 口爆 D SM E 以上皆是

今晚12點開估

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 04:16 PM 發表 查看引用來源
情人節小遊戲

由於同D鬧交加上病左無人約又無得返工,所以今日情人節出張相,同大家慶祝下

問題一

問題二

問題三
淫娃接受唔 ...
我試下..
1. 見左3次
2. 圓型朱古力
3. 淫娃接受唔到3P

因為知你既資料吾多, 盡力估~! 希望中~

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 04:16 PM 發表 查看引用來源
情人節小遊戲

問題一

問題二

問題三
淫娃接受唔 ...
3次
圓形
接受唔到口爆,因為你連含都唔鐘意

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 04:47 PM 發表 查看引用來源

我試下..
1. 見左3次
2. 圓型朱古力
3. 淫娃接受唔到3P

因為知你既資料吾多, 盡力估~! 希望中~
俾個小提示你,可以去睇我舊post
裡面有好多關於我既資料同相
3題都唔岩,俾多次機會你,再答過

引用:
原帖由 死毒男 於 2016-2-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

3次
圓形
接受唔到口爆,因為你連含都唔鐘意
點解個個都估圓形同3次架?
細心d睇我個post就知見左幾多次

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 04:50 PM 發表 查看引用來源

俾個小提示你,可以去睇我舊post
裡面有好多關於我既資料同相
3題都唔岩,俾多次機會你,再答過

師妹..我都知你有舊POST 但吾係呢個ID..我估吾到你之前個ID 係咩...@@
所以好難睇返你舊POST...

見左2次
一次係你喊,重有一次係星期一
朱古力真係估唔到

4次
方型
口爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆