上一頁下一頁
發新話題

獨自旅行艷遇(真人真事)修訂版

收藏  |  訂閱
336  240.1k

引用:
原帖由 king_danielii 於 2-12-2015 13:31 發表 查看引用來源
師兄,我都想,但我有份工要返ga。頭先食lunch嗰時都寫咗少少。我已經盡量抽時間去寫,如未能滿足你對update時間嘅要求,請見諒。

師兄, 唔緊要啦, 最緊要有 ending. 放心, 我一定會追 post.

引用:
原帖由 kraxi 於 2015-12-1 11:27 PM 發表 查看引用來源
好耐無追post , 仲要出自c hing 嘅手筆
寫得好detail , 我都想要個溫泉地址
pm埋我得嗎?

---------------------------------------------------------------------

我其實都幾enjoy 去旅行有艷遇,無人識我 ...
kraxi妹妹。。你是當年34D果位嗎?

引用:
原帖由 king_danielii 於 2015-12-2 01:31 PM 發表 查看引用來源

師兄,我都想,但我有份工要返ga。頭先食lunch嗰時都寫咗少少。我已經盡量抽時間去寫,如未能滿足你對update時間�要求,請見諒。

正。。。。呢年。2015
我都去左3次台北
3月 8月 10月

沒有去夜店。沒有艷遇
人在外地。。。總是有種想要瘋狂一晚既感覺
怕咩瘀。。怕人地指住你黎笑? 定怕上youtube?
所以我從不介意 要食 就要大膽!

丹尼兄 快d出我期待既戲肉 呢度d ching唔會放過你

回覆 152# 的帖子

靚女一定有..

引用:
原帖由 拾九仔 於 2/12/2015 14:11 發表 查看引用來源

kraxi妹妹。。你是當年34D果位嗎?

當年?哈哈
大把人都有34D啦

多謝Ching分享。好鍾意呢種士帶佬,多細節,初戀feel. 睇得多甜古,呢類確得好正。推!

唔知今晚會唔會有update呢?

好精采吸引!

引用:
原帖由 kraxi 於 2015-12-2 03:38 PM 發表 查看引用來源

當年?哈哈
大把人都有34D啦

最出名唔係W咀咩

獨處

從夜市行返去民宿嘅路程大概10分鐘左右,途中經過一間7仔,我同Mandy一齊入去,好快咁買咗d酒同埋零食。之後就向目的地出發,一路上我地好似情侶咁,Mandy撟住我嘅手咁行。所有野到現時都按住劇本順利進行。

去到民宿,直接上房。入到去安頓好之後,我地開始坐低傾下計,飲下酒咁。途中當然我嘅責任就係令到氣氛輕鬆d,而且去到呢d位點都要出少少溝女手段。
玩下游戲,玩下d小魔術呢類橋又少不免。逗得Mandy非常開心。

突然Mandy有少少反客為主,佢話佢識睇掌。我當然非常樂意伸出手掌,睇掌嘅時候佢又讚我手嘅皮膚好好,一直咁摸。搞到我心癢難搔。

之後又玩埋d老套到暈嘅真心話大冒險。大家應該都知呢個游戲嘅玩法,就唔多介紹。通常玩呢個game都係開始嘅時候問d好正常嘅野,例如你鐘意食d乜啊,放假去邊度玩啊,玩玩下就會慢慢加d力道問下男女關係嗰類問題。由此得知原來Mandy早3個月左右同男友分咗手,因為男友「劈腿」。

我: 你男友真的是瞎了嗎,放著你那麼漂亮的女朋友在家到外面找別的女人。

點知Mandy黎個反擊,差d搞到我無言以對。

Mandy: 你現在也跟他一樣放著女朋友在家跟我在喝酒啊
我: 我們又沒做什麼,只是喝酒玩遊戲。

呢個時候其實d酒都差唔多飲晒,有d醉意之下講講下又講返我一個人黎台灣其中一個原因就係因為老婆唔體諒如此這般。。。

Mandy: 今天你還是在旅遊,應該玩得開心一點,做人最重要開心,之後佢係我面上錫咗一啖。我即刻有衝動想摟住佢開佢波。但點知佢一個退後突然話: 「時間都不早了」,屌,嗰下我個心即刻涼咗半截,心諗,大佬你唔係玩9我下話。

我讀書時候係外國都係成日玩,夜夜笙歌咁滯,但自從同現役女友一齊之後就收咗山。由於我好耐冇試過ONS,我實在唔知宜家d女係點諗,再加上Mandy一句「時候唔早」,佢想走?莫非我一直諗多咗,會錯意?如果我呢一刻要食佢,佢會唔會告我老強?我霎那間問自己。最後都係小心駛得萬年船。紳士咁問佢

我: 要回去了嗎,這麼晚了,我送你吧。
Mandy: 對啊,都這麼晚了,我可以留在這裏待一晚嗎?
我: 要是你不介意,當然可以。
Mandy:吃完燒烤又喝了這麽多,全身都是燒烤味酒味,可以在睡之前洗個澡嗎?
我: 你想在這做什麼都可以。毛巾在浴室裏,你用吧。
Mandy: 你身上不一樣有味嗎?你也要洗洗吧。
我: 呢個時候我忍到都唔係男人,再唔理三七廿一,摟住佢瘋狂咁車....

待續,下集大結局。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆