上一頁下一頁
發新話題

那個女人不愛露(相P3,4,5,7,10)

收藏  |  訂閱
234  56.1k

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 02:59 AM 發表 查看引用來源
我想講,點解女人愛露

著咁性感,當然相人望。我無時無刻都相人望。你話我自戀,你唔LIKE我D 相都好

我係想比人讚。

唔係搞咁多野做乜?我想你見到我對波開心,相你鐘意,相你望。我唔理邊個望,我淨係著低 ...
係女人都想人讚既

我地會見面,會出街食飯,會睇畫展,佢會拖我手

佢從來都唔會打比我。要搵我佢會去我屋企,或約好一日去邊度見

我地唔會交代對方做D乜

佢上次出TRIP,出左一個星期,走前無同我講。

咁佢有無女人?

佢老友(即老闆個細佬)講佢帶埋個女人出TRIP

佢無見過我朋友,我亦無見過佢朋友

我地好多話題但就係唔講私事

我自己都唔知,我好似都好享受呢種係同唔係既感覺

患得患失既感覺,反而令我對佢梗多幻想空間

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-24 01:50 PM 發表 查看引用來源

我地唔會交代對方做D乜

咁佢有無女人?

佢 ...
師姐段關係果然引人入性

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-24 01:50 PM 發表 查看引用來源

我地唔會交代對方做D乜

咁佢有無女人?

佢 ...
u enjoy is OK la ...:smile_o12:

波友就係咁  ..

會交波俾你入...
想打波會call 你 ..
一齊在場上冲 ..:smile_o12:

回覆 38# 的帖子

好大呀....渣唔晒

正~~支持=]
期待出文

你著的suit又真係好吸引人呀..

又有相睇!正

引用:
原帖由 chimichimi 於 2015-9-23 03:17 AM 發表 查看引用來源
對波好正... 對腳又正... 好想對住你打JJ....:smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆