上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

婚姻攪成咁,可以話係個悲劇

我以前有個 FRD 個老婆係完全討厭扑野... 佢好無奈唯有出去叫雞... 其實真係好 SAD

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2015-9-10 02:16 AM 發表 查看引用來源
有時自己喺度諗,做好老公/男友反而仲煩:smile_45:
哈哈哈 !  So sarcastic but unfortunately true !!

各位師兄師姐,小弟由之前分享所講嘅女友1.5個月冇同我做,不經不覺已經差唔多成4個都未有得做,期間都有試探過女友但又被拒絕...時間真係過得快...真係嘔血:smile_o16:

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2015-10-25 12:07 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,小弟由之前分享所講嘅女友1.5個月冇同我做,不經不覺已經差唔多成4個都未有得做,期間都有試探過女友但又被拒絕...時間真係過得快...真係嘔血:smile_o16:
咁就真係比死更難受。。。

我都曾经试过八年無同老婆做过,都系四年前做番,因为同佢暗示过,如果再冇得做,就會離婚,结果如我所願,但约半年後佢又唔想做,我由佢。但就用交友app揾SP,又真系比我揾到。所以奉劝各位巴打,想做就快,吾好學我咁等到仔女出晒身至可以吊西。人生冇幾多個十年,及时行樂。以上纯粹分享自己內心意見,不喜勿插

引用:
原帖由 cancan9999 於 2015-10-25 03:19 PM 發表 查看引用來源
我都曾经试过八年無同老婆做过,都系四年前做番,因为同佢暗示过,如果再冇得做,就會離婚,结果如我所願,但约半年後佢又唔想做,我由佢。但就用交友app揾S ...
恭喜師兄 ! 咁, 請問你哋最後有冇離婚呢 ?

我又黎 主要係男友都會用番工等於好攰做藉口 但暫時都仲會我要求到 就搞 咁當然都會有sayno我 我就好似怨婦咁等下次。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆