上一頁下一頁
發新話題

性事備忘錄 深夜update p.63

收藏  |  訂閱
962  391.9k

推推推推推推推推推!!!!!

support ar

正人妻

近排都幾忙 少左上黎 打翻一篇bb油篇~~
其實支bb油都買左幾耐 好似用極都用唔曬甘 主要用黎無得插入嘅時候幫老公打飛機用

嗰日朝早同老公行完街 出曬汗甘翻到屋企就沖涼啦
甘啱屋企又無人 甘沖完涼摟條浴巾就行入房
老公已經開好曬冷氣等我
我見屋企無人 心想可以大戰一場
就打開部電腦上咸網睇a片
老公聽到d啊啊聲 就走埋黎:你個淫婦 自己系度睇咸片 系未博屌啊
我:唔系啊 老公啊 你睇下人地個波幾大 我個唔夠大 快d幫我揸大佢
跟住老公一手扯開我條浴巾 推我落床 兩只手大大力揸住我對波
嘴唇就同我打車輪 個咀越錫越落 之後就啜我粒乳頭 啜到我鬼死甘舒服~
之後我地女上男下 我:老公 我幫你按摩拉
我羅出支bb油 直接將bb油倒落小baby度 之後就開始我嘅蝴蝶手打飛機~
上下chok幾下 跟住再系龜頭轉圈 因為有bb油嘅關係 可以轉得好快好順
老公一邊摸我波波 一邊享受 好快就頂唔順叫停我
只手停低左無野做 我就將bb油搽落我嘅雙乳 自己挑逗自己嘅乳頭 發出呻吟聲~
老公:小賤人 快d坐入黎啦
我:d bb油甘滑 入左去會唔會無感覺架?
老公:唔知呢 試下未知咯
d油真系滑到一坐即入 同潤滑劑嗰d唔同 同本身自己d水又唔一樣
個感覺好順滑~ 我自己系度un下un下 坐攰左又趴低下老公個lin頭
之後到我最中意嘅姿勢 兩個人坐系度攬住
呢個位系可以插得最入 我最易黎高潮嘅姿勢 亦系老公第二中意嘅姿勢
我攬住老公 搖下搖下 越攬越實 越叫越大聲 黎左一次高潮
跟住老公gum低我 變男上女下 不停抽插
老公:叫大聲d啦 叫到隔離屋都聽到就啱啦
我:啊啊啊~ 好舒服啊 快d啊
唔知幾多下抽插之後 老公個身震一震  
小baby終於系我身體入面爆發 仲有好幾下餘震~ 嗰種感覺真系好舒服

好sweet 啊!! 支持!!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 loklokbaby2 於 2015-4-12 10:45 PM 發表 查看引用來源

琴晚著呢一套brabra
正!咁好肉地,真係好吊。你老公真幸福!

引用:
原帖由 loklokbaby2 於 2015-4-14 12:04 AM 發表 查看引用來源

#200有patpat相睇~

有patpat相睇,推!

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-4-24 02:30 發表 查看引用來源

正!咁好肉地,真係好吊。你老公真幸福!
以為甘夜upload無人睇添⋯

引用:
原帖由 loklokbaby2 於 2015-4-24 03:50 AM 發表 查看引用來源

有丫 賤人

引用:
原帖由 loklokbaby2 於 2015-4-23 11:50 AM 發表 查看引用來源

我係外國住,見到你D相,忍唔住要。。。

扯住黎贊吓你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆