上一頁下一頁
發新話題

Ex 女友變secret lover

收藏  |  訂閱
219  30.1k

要忍受自己愛既女人出面有其他男人係好難受的

都係果句啦,分手前應該要諗清諗左囉,人地都有男友啦又點會唔係霸左人地女友呢?就算個女人當現任係水泡,都改變唔到佢有男友嘅事實,你自己諗清楚會唔會同個女仔結婚同負責任先啦

引用:
原帖由 小女僕@Miss.Y 於 2015-3-24 03:54 PM 發表 查看引用來源
最慘寂寞既時候都冇人陪
非常明白...尤其係你有時會覺得O係佢心目中係可有可無..好似有事先搵你...
冇事就唔理你....
咁係最辛苦...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-3-26 01:24 AM 發表 查看引用來源
非常明白...尤其係你有時會覺得O係佢心目中係可有可無..好似有事先搵你...
冇事就唔理你....
咁係最辛苦...
勁認同吖!有時會諗自己係咪真係要咁cheap 送上門都要比人拒絕?:smile_o03:

引用:
原帖由 redreduncle 於 2015-3-25 11:16 PM 發表 查看引用來源
都係果句啦,分手前應該要諗清諗左囉,人地都有男友啦又點會唔係霸左人地女友呢?就算個女人當現任係水泡,都改變唔到佢有男友嘅事實,你自己諗清楚會唔會同個女仔結婚同負責任先啦

http://n2.hk/d/ima ...
係佢同我分手,有冇諗清楚係問佢。
佢有男朋友,我又點霸住佢尼?係佢得閒想見我先有得見,點樣霸呢?霸到ex就唔洗唔開心啦!

同ex 結婚,負責任,係後話,這段關係係佢話事,唔係番埋一齊點負責任?

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-3-26 07:58 AM 發表 查看引用來源
勁認同吖!有時會諗自己係咪真係要咁cheap 送上門都要比人拒絕?:smile_o03:

我啱啱都做咗呢樣嘢

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 09:28 AM 發表 查看引用來源

我啱啱都做咗呢樣嘢
送早餐?

引用:
原帖由 HensonLaw 於 2015-3-26 09:45 AM 發表 查看引用來源
送早餐?
曾經我好深愛過呢個女仔
明知冇可能, 各自都有另一半, 但都選擇偷偷摸摸一齊
個陣真係好開心
覺得終於搵到一個 perfect match
不過到最後佢毫無預警咁話要分開

後來都有 send 下 message 問下好
但已經唔同晒
對我嘅態度, 仲冷淡過對其他唔識嘅人

今日佢生日
我 send 咗個 message 比佢
換來嘅又只係另一次嘅心痛

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 09:55 AM 發表 查看引用來源

曾經我好深愛過呢個女仔
明知冇可能, 各自都有另一半, 但都選擇偷偷摸摸一齊
個陣真係好開心
覺得終於搵到一個 perfect match
不過到最後佢毫無預警咁話要分開

後來都有 send 下 message 問下好
但已經唔同 ...
so sad
好明白,真心真意比別人無視,甚至遭嫌棄

引用:
原帖由 HensonLaw 於 2015-3-26 10:52 AM 發表 查看引用來源
so sad
好明白,真心真意比別人無視,甚至遭嫌棄

所以咁認真做乜
不過都好架啦
以前連搭車經過佢屋企
個心都會戚住戚住痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆