上一頁下一頁
發新話題

點解搵女SP?

收藏  |  訂閱
447  15.2k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-2-18 10:38 PM 發表 查看引用來源

咪系香討 又或者本身朋友黎既。。。

仲有香討既可以俾你食咩:smile_o10:?

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-2-18 10:39 PM 發表 查看引用來源

仲有香討既可以俾你食咩:smile_o10:?
試過兩次 之後都唔會啦

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-2-18 10:40 PM 發表 查看引用來源

試過兩次 之後都唔會啦

我就諗緊你應該得頭個幾次之後就好似無, o well XD
世事無絕對orz:smile_o10:
不過本身識個個人既話係好D, 比較知條線係邊吧"

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-18 10:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 一野飛去中段呀MA
我就係跳住睇

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-2-18 10:54 PM 發表 查看引用來源
我就係跳住睇
:smile_30:  右手渣飛機, 左手渣電話

引用:
原帖由 celec 於 2015-2-18 09:12 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 阿米€ 於 2015-2-18 09:08 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

低手咪煩,識得引人既玩到你氹氹轉。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote ...
以我為例,引版好少我呢類留言,高手既狗公就會將自己包裝成一個深情既人,成日好似我咁講d賴係道理既道理,跟住同你扮哂蝦,談天說地,死唔講sex。偽裝自己係一個沉思型憂鬱型男人,顯示自己既特別。以一個聆聽者,傾訴對象既姿態出現。

跟住同你出幾次街,零身體接觸,當你send淫圖引佢,佢會好憂傷咁拒絕。然後,好正經話我希望我地係密友。我唔想有任何既性。

然後,得到你信任,去佢度或者你度,飲少少酒談心。攬住你訓,但唔搞。令你錯以為呢個男人同以往既人好大分別,唔係賓周型既男人,有女就食,或者只係食其他女,係唔食你。一夜擁抱令你對佢更加信任。

之後,會引到你主動擒佢開口話要扑。令你一d矜特都無。跟住玩到你氹氹轉轉食飽飽,之後笑鳩你自己撞埋來。

真正高手識得忍耐極度有耐性,可能呢顆果實幾年後先收割,先擒心後奪身。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-18 11:15 PM 發表 查看引用來源

以我為例,引版好少我呢類留言,高手既狗公就會將自己包裝成一個深情既人,成日好似我咁講d賴係道理既道理,跟住同你扮哂蝦,談天說地,死唔講sex。偽裝自己係一個沉思型憂鬱型男人,顯示自己既特別。以一個聆聽 ...
哇,好高明,但不幸地我呢度遇到好多嘅都係賓周形xddddd

冇你講呢種談下"心"都唔得 xdddd

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-18 11:15 PM 發表 查看引用來源

以我為例,引版好少我呢類留言,高手既狗公就會將自己包裝成一個深情既人,成日好似我咁講d賴係道理既道理,跟住同你扮哂蝦,談天說地,死唔講sex。偽裝自己係一個沉思型憂鬱型男人,顯示自己既特別。以一個聆聽 ...
呢類高手一般都唔需要等幾年先收割...:smile_44:

引用:

嗯嗯,咁演技派應該想騙財騙色吧,賤人習慣用既技兩??真系要帶眼識人先得啦

引用:
原帖由 celec 於 2015-2-18 11:34 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯,咁演技派應該想騙財騙色吧,賤人習慣用既技兩??真系要帶眼識人先得啦

個個出來玩目的唔同,有人為財有人為色有人為證明自己魅力,有人為獵玩家,你可能認為無聊,無意義,但人啊,只要自己認為值既就會去做。自得其樂,亦即自high。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆