上一頁下一頁
發新話題

師姐搵人 都係睇樣先 定係身型?

收藏  |  訂閱
288  6.7k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-29 07:28 PM 發表 查看引用來源

yes ar
傷風

:smile_42:依個天氣真係好麻煩,時冷時熱,我啱啱飛的返屋企

梗係睇樣啦,唔靚仔,粗碌過水樽都無用,唔靚仔根本唔會比佢插(我唔揾食嘅,講緊係揀男友原則) 。

我而家全身都痛:smile_19:
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-29 19:29 發表 查看引用來源
:smile_42:依個天氣真係好麻煩,時冷時熱,我啱啱飛的返屋企

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-29 07:39 PM 發表 查看引用來源
做咩丫

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-29 07:39 PM 發表 查看引用來源
沖熱水涼,有咁熱得咁熱果隻
我淨係個喉嚨痛,啱啱食飯唔記得咗口快快叫咗凍嘢,:smile_29:

我前日喉嚨痛到HIHI咁
尋晚又訓訓下咳醒左
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-29 19:43 發表 查看引用來源

沖熱水涼,有咁熱得咁熱果隻
我淨係個喉嚨痛,啱啱食飯唔記得咗口快快叫咗凍嘢,:smile_29:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-29 07:53 PM 發表 查看引用來源
我前日喉嚨痛到HIHI咁
尋晚又訓訓下咳醒左
我懷疑係你隔住個mon傳染俾我:smile_24:
我今朝仲好地地,雖然行出去短衫短褲,打咗個冷震然後打多個乞痴

噓~~

你做咩著背心又著短褲仔出去發姣ar?
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-29 19:58 發表 查看引用來源

我懷疑係你隔住個mon傳染俾我:smile_24:
我今朝仲好地地,雖然行出去短衫短褲,打咗個冷震然後打多個乞痴

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-29 07:59 PM 發表 查看引用來源
噓~~

你做咩著背心又著短褲仔出去發姣ar?   
更正係孖煙通,短褲都唔係,而且係著件tee,都唔係背心,瘦過頭著背心好似衣架咁:smile_24:

實情係咁,一個朝早諗住行出個門口隔山姣電你丫嘛

兩樣都睇:smile_30: :smile_13:
初初搵野食諗住睇樣就算,,,點知貨不對版, 相同人 完全唔同樣,:smile_27:
有d 仲要唔比相...中左幾次伏, 呢家兩樣都睇,
一睇唔岩就即走, 初初就係唔識即走, 差d比人強埋tim :smile_22:
最尾又有人yo我, 又約出黎,
事前我問佢:[可唔可以比張相我睇?]
佢話:[聽日你都見到啦]
仲要死都唔比相...
之後我講左句:[乜你好樣衰嫁咩?點解唔比得相我睇?]
到第二日, 我真係好好奇佢係咪咁樣衰..所以我出左去搵佢...
最尾,原來佢真係幾樣衰, 行左陣我就自己走左:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆