上一頁下一頁
發新話題

其實香土引板有無大波...

收藏  |  訂閱
1.5k  16.9k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-28 07:41 PM 發表 查看引用來源

同埋飲食定時同住家飯, 出左尼做野, 始終唔同嘅 :smile_27:
年紀大咗發現真係唔懶得
見住中學同學個個變得越嚟越阿叔,真心接受唔到要同佢哋一樣

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-12-28 07:40 PM 發表 查看引用來源

都唔係㗎…… 成吋厚嘅粉都遮唔到嘅月球喎…… 真係縮㗎

乜都有得假, 胸又可以谷,所以我好撚7憎果D PUSH UP DIU 屌老MO 臭西BRA

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 07:49 PM 發表 查看引用來源

乜都有得假, 胸又可以谷,所以我好撚7憎果D PUSH UP DIU 屌老MO 臭西BRA
我拎上手睇嘅時候會諗邊有位

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 07:49 PM 發表 查看引用來源

我拎上手睇嘅時候會諗仲邊有位擺啫
細咪細囉,最緊要夠放夠玩得

引用:

一定出過事…lol

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 19:49 發表 查看引用來源

一半半啦 :smile_45:, 有時等車行街眼睛食吓冰淇淋都幾爽

引用:
原帖由 alexyclam 於 2014-12-28 07:54 PM 發表 查看引用來源

一定出過事…lol

DIU, 睇落好撚大, 因為PUSH UP + 緊身衫, 除撚左, 我真係, 軟軟地, 硬唔晒

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-12-28 07:54 PM 發表 查看引用來源

我拎上手睇嘅時候會諗仲邊有位擺啫
細咪細囉,最緊要夠放夠玩得

:'):')  我唔得 一定一定一定要大波 ! 除非 我好撚愛條女啦

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-28 07:54 PM 發表 查看引用來源

一半半啦 :smile_45:, 有時等車行街眼睛食吓冰淇淋都幾爽
夏天好, 睇肥美既腳好正架 ! 特別係OL !肥肥地OL最正

緊係有大波 仲好多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆