上一頁下一頁
發新話題

(舊相p.1更新文p.47)Happy妹的性記F篇,c篇P.38.

收藏  |  訂閱
899  201.7k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-7-2 09:45 PM 發表 查看引用來源

響酒店同一個場合影?幾好睇丫,都唔肥。
我的家....:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

支持下  唔肥啊

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 09:50 PM 發表 查看引用來源

師兄...真心..我笑左......咩唔開心都冇曬
哈,你開心就得啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 09:53 PM 發表 查看引用來源

多謝你 師兄:smile_o09::smile_o09:
我最錫HAPPY妹架喎:smile_o01:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 09:35 PM 發表 查看引用來源
低落完啦...

唔介意就睇下我對肥腳啦...F師兄...下次著呢對比你玩好唔好
嘩好很正呀

[發呆][發呆]

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 06:31 PM 發表 查看引用來源

HAHA...幫得手就好大獲個bo....:smile_o01:
有咩咁大獲呀????????????????

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 09:35 PM 發表 查看引用來源
低落完啦...

唔介意就睇下我對肥腳啦...F師兄...下次著呢對比你玩好唔好
http://i1373.photobucket.com/albums/ag361/happyfacehappy/20140702_201732_zpsaf93cca7.jpg
流晒口水啦,引死人咩~~~~~~
我最鍾意黑絲

流晒口水

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
今晚有d失落,有d唔開心........

平時好中意令人開心.....自己都會好開心...

今日我令人唔開心....自己都唔開心....

唔玩引版啦............................好想自閉一下...

有冇笑話聽...........每 ...
從前有對血型極罕有既戀人,一次意外令女孩身受重傷而要輸血,男孩義不容辭就將鮮血俸上
女孩康複後好境不常,二人鬧分手,男孩要女孩把從前送給對方的通通歸還,最後還加一句:「你身體內的血有一半都是我的,要是你那麼灑脫就把那鮮血也還我吧!」
女孩隨即脫去褲子,一把M巾就車到男孩臉上說:「我以後分期還你!」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆