上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

以為你講我tim:') :')
引用:
原帖由 細板塗改液 於 2014-6-9 06:00 PM 發表 查看引用來源
只怪師姐技術太好啦:smile_o12:
佢事後無幫返你咩?

回覆 170# 的帖子

才不錯....:') :') :')

好傷心囉..

你係咪呢2年都係呢張相??
好熟口面

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 07:20 PM 發表 查看引用來源
才不錯....:') :') :')

好傷心囉..

你係咪呢2年都係呢張相??
好熟口面
是没换过:smile_35:

<第一次插>

到底佢係咪第一次呢...我唔知...我剩係知..我好似中意左佢..佢大過我架..個時我25.佢26.....26歲仲點會係第一次呀

之後我飛泰國....返黎個晚我地見而了

如常睇一陣電影...之後我地開始kiss......好中意同佢濕吻,每一下都好有愛o既感覺

我又會好衰咁..當佢條痢係棒棒咁啜..佢真好敏感..好似比我強姦緊咁.個下好有滿足感

之後我就幫佢吹.. 一如以往吹到佢硬曬..

之後我話[咁我上黎啦 ]..佢話佢第一次....

我聽左之後..我就騎左上去......雙手攬住佢...

我用慢慢un 去令佢舒服....但我都不自然咁.叫左出黎
[啊...好舒服呀.....你好硬呀...]

節奏開始由慢變快....佢開始向上chok...一 下一下頂入黎..
[啊....啊...]

我由主導變左被支配...
之後轉post..

我最中意o既推車仔..
我話我中意part part聲....[你比我呀..]
佢好聽話咁入左黎......雙手攬住我條腰
一下一下咁抽插...
[啪!!!啪...啊....啊.............好舒服..]

當下我剩係識呻吟....

之後轉返男上...

用最完美o既post 完結....

之後我吞左佢d 精之後再比埋佢7秒佢....

待續..........

你去泰国玩呀?

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 07:17 PM 發表 查看引用來源
以為你講我tim:') :')

師姐你技術好就唔洗再強調啦:smile_o12:睇完我都升旗想一試師姐嘅技術同自學嘅成果:smile_o05:

引用:
原帖由 細板塗改液 於 9/6/2014 18:00 發表 查看引用來源
只怪師姐技術太好啦:smile_o12:
佢事後無幫返你咩?
有,可能指插幾下咁囉

引用:
原帖由 kraxi 於 2014-6-9 10:32 PM 發表 查看引用來源

有,可能指插幾下咁囉

師姐幾吹得

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 07:46 PM 發表 查看引用來源

到底佢係咪第一次呢...我唔知...我剩係知..我好似中意左佢..佢大過我架..個時我25.佢26.....26歲仲點會係第一次呀

之後我飛泰國....返黎個晚我地見而了

如常睇一陣電影...之後我地開始kiss......好中意同佢 ...
終於收工出po

thank you your report:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆