上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  159.9k

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:02 PM 發表 查看引用來源

果次男友都冇除 撥去格黎就插入黎啦!
我唔中意自己patpa咁t大><

你patpat都唔係好大je...有肉地先好推丫嘛

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:04 PM 發表 查看引用來源

文字上我係冇咁怕醜既 不過見到真人我又驚啦><

不用怕 等哥哥做主動:smile_o05:

有故仔會更新嫁啦!宜家仲未進行所以未諗到打咩好 haha><

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:02 PM 發表 查看引用來源

果次男友都冇除 撥去格黎就插入黎啦!
我唔中意自己patpa咁t大><

我同女朋友最多試手指,插ga怕整污糟佢底底

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:04 PM 發表 查看引用來源

(比人) 見多幾次真人就冇咁怕架喇

引用:

Good...個內衣款好適合撥開就黎...大大力。 :smile_44:

我想試下搵日同男友去既時候同大家講
睇下大家想我擺咩pose 現場直播俾大家睇
不過未定日期 大家可以講下想我點搞自己><

照樣黑C真空, 等下面d人昅你裙底 , 你唔係就係鍾意咁咩 ?? :smile_47::smile_47:
引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

果啲真係好易走光嫁!上樓梯果陣下面啲人一定昅到實……

引用:

一次生二次熟第三次我怕你重狼過我:smile_o13:
冇故仔咪吹下水 用言語挑逗下我地:smile_o05:

狗仔, 黑C真空, 好似推梗咁 :smile_o12::smile_o12:
引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:07 PM 發表 查看引用來源
我想試下搵日同男友去既時候同大家講
睇下大家想我擺咩pose 現場直播俾大家睇
不過未定日期 大家可以講下想我點搞自己><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆