上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.1k

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-11-28 04:55 PM 發表 查看引用來源

唔係呀~好sweet~好好睇
謝謝師姐欣賞

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-11-28 04:55 PM 發表 查看引用來源

Take a good rest and be a good husband tonight!:smile_o01:
HA HA............. All the time. Actually that is past tense, I know what i need to do at this moment.......:smile_34:

嘘!巧懷念 Noon d 既年代

樓主, 你係我偶像, 好想請教, 在外面有另一個時, 點樣仲能夠有心機放喺自己家庭呢?
啲心機時間全放在諗大話呃機會去同情人出街, 又要照顧原本個家, 好吃力...

引用:
原帖由 小王子 於 2013-11-28 05:25 PM 發表 查看引用來源
嘘!巧懷念 Noon d 既年代

我都係, 我們都是70後呀, yeah

引用:
原帖由 kenkentang 於 2013-11-28 05:55 PM 發表 查看引用來源
樓主, 你係我偶像, 好想請教, 在外面有另一個時, 點樣仲能夠有心機放喺自己家庭呢?
啲心機時間全放在諗大話呃機會去同情人出街, 又要照顧原本個家, 好吃力...
唔好話請教, 大家分享.

我從來回到家中, 就將所有野都放係門口, 唔會帶入屋, 只有一次因小沉, 攪到黑口爛面係屋企(罪惡)

因為我工作好自由, 所以我在外只會因利成便, 大話太多, 一個come一個絕對唔係辦法, 最重要係認知對手, 如果大家都係明理既人, 事情會比較易handle, 否則........後果心中有數了:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 06:00 PM 發表 查看引用來源

唔好話請教, 大家分享.

我從來回到家中, 就將所有野都放係門口, 唔會帶入屋, 只有一次因小沉, 攪到黑口爛面係屋企(罪惡)

因為我工作好自由, 所以我在外只會因利成便, 大話太多, 一個come一個絕對唔係辦法, 最 ...
聽師兄經驗之談後,又學到野

Fully Suppot :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-11-28 06:39 PM 發表 查看引用來源

聽師兄經驗之談後,又學到野
大家交流下, 分享下幾好!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 08:21 AM 發表 查看引用來源

我是不會公開的.........哈哈

咁PM我8下啦:smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆