上一頁下一頁
發新話題

你餵得飽我嗎?

收藏  |  訂閱
220  64.3k

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 07:52 PM 發表 查看引用來源唔話俾你知,不過邊有咁岩呀
香港好細架咋:smile_13:

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 07:51 PM 發表 查看引用來源點加呢?
你試下轉網頁版,睇下得唔得

引用:
原帖由 我是茄子 於 2013-4-3 07:54 PM 發表 查看引用來源
香港好細架咋:smile_13:

我完全同意你既講法~!

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 07:51 PM 發表 查看引用來源

點加呢?

用電腦版~!

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 07:51 PM 發表 查看引用來源

點加呢?

會比較煩,先去photobucket開個a/c upload相
copy妳既相link

之後係呢度打
[img ] 相link [/img ]

即可

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-3 07:52 PM 發表 查看引用來源

唔話俾你知,不過邊有咁岩呀

緣份話來就來架啦

撞到都唔知邊個係你啦..

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-2 02:45 PM 發表 查看引用來源
特登開過新acc同大家分享下我既生活,
同大家交流下!

「你餵得飽我嗎?」
就係呢一句說話令我人生大不同,係可以講非常淫亂。

講下我自己先,我岩岩踏入20歲,身材唔講住,總之可遠觀又可以可褻玩啦。

我 ...
點會唔支持你啊
想快D睇埋落去添呀

引用:
原帖由 sexyyan34 於 2013-4-2 14:45 發表 查看引用來源
你餵得飽我嗎?                                                                                                        

特登開過新acc同大家分享下我既生活,
同大家交流下!

「你餵得飽我嗎?」
就係呢一句說話令我人生大不同,係可以講非常淫亂。

講下我自己先,我岩岩踏入20歲,身材唔講住,總之可遠觀又可以可褻玩啦。

我呢個sp係係交友app度識,佢好衰,一開始就講淫野,又講到自己好勁,又影埋碌野俾我睇。我緊係唔輸蝕啦,我咪影返相引佢囉,點知傾下傾下大家都心思思,
心思思就緊係想屌西啦!
佢又講到自己一晚幾次喎!咁我見得閒就同佢玩下啦。
之後過左個幾星期大家都得閒就去左開房啦!

果日暖暖地,岩晒我著少d,佢一見到我就話: 你真係好撚淫,著到咁,行過都想屌你隻西啦!
我其實只係著左件透透地黑色絲質連身裙,仲見到少少t-back,
唔講咁多,即刻開房,
上到去,我地就打車輪,佢好似想強姦我咁,勁大力渣我波波。我建議我地就沖完涼先玩
佢幫我除衫,好暴力呀,好似想扯爛我d衫咁。除埋brabra,就係咁啜我linlin,一路啜一路摷我個西,我好痕就開始呻吟啦。
佢碌野一早都硬晒,咁我就幫佢含下啦,又啜下袋袋,因為男人好鐘意俾人啜袋袋架麻。
我一路啜d水就一路流,好想佢屌我呀。不過佢話要上床先慢慢嘆我個鮑鮑。

出住小小先,大家支持下我就繼續打多d啦
寫得好正,好淫!:smile_40:
我都有玩wechat,交流下:smile_04:

你有幾大食,幾淫亂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆